Најновије

Млади и талентовани: Бенд Синдром објавио спот за песму ,Она има дечка'

Панчевачки панк-рок састав Синдром је у среду 06. фебруара објавио свој први спот и сингл за песму ,,Она има дечка''. Песма ће се налазити на првом албуму бенда Синдром који ће носити назив ,,Наводна љубав'' и који издаје издавачка кућа Take it or leave it. Албум публика може да очекује крајем марта, почетком априла.

Фото-Промо

,Она има дечка’’ на један метафоричан начин указује на међусобан однос професионалности и емоција који су у сукобу у свакодневном животу сваког појединца. У овој песми је професија надјачала емоцију љубави, али смо сведоци да често емоције попут страха, љутње, беса, туге, па и љубави надјачавају наше професионалне одлуке. Промовише љубав, а такође и једно зрело размишљање поштовања према особи која нам се допада, а која је већ у емотивној вези.

бенд Синдром настао је почетком 2016. године. Чине га Миомир Микри Адамовић (вокал и ритам гитара), Михаило Мићко Ђорђевић (соло гитара и пратећи вокал), Лука Џими Додочић (бас гитара и пратећи вокал), и бенд има једну несвакидашњу поделу улога јер је за бубњевима Јелена Цоје Вајовић на шта је бенд посебно поносан.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА