Најновије

ПУТИН УЧЕСТВОВАО У ЗАУЗИМАЊУ ПРИШТИНСКОГ АЕРОДРОМА? Српски глумац открио тајну

Уочи премијере филма "Балканска међа" који приказује догађаје с краја бомбардовања, популарни српски глумац Милош Биковић први пут је причао о свим политичким и друштвеним темама у интервјуу за Недељник.

Владимир Путин (Фото: РИА Новости)

Филм "Балканска међа" је акциона драма инспирисана стварним догађајем који се одиграо 12. јуна 1999. године, када је батаљон руских падобранаца заузео аеродром Слатина у Приштини. Говорио је и о сусрету са председником Русије Владимиром Путином када му је у новембру уручио Медаљу Пушкина.

- Рекао сам Путину да нас у току 2019. године чека велики филм у српско-руској копродукцији, на шта ми је одговорио да је он, такође, у томе учествовао. "Знам", одговорио сам. Чудно ме је погледао. После сам тек схватио да је имао на уму саму акцију на аеродрому Слатина, а ја сам мислио да се његове речи односе на то да је подржао филм - испричао је Биковић.

Филм "Балканска међа" стиже у биоскопе на 20. годишњицу бомбардовања Србије. Премијера је заказана за 19. март, а у редовној биоскопској дистрибуцији филм ће се наћи од 21. марта.

Како су Руси разоткрили америчке планове у Венецуели, погледајте ОВДЕ.

Извор: Недељник/РТРС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Руски десант на Приштину 1999. године

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА