Најновије

Шокантна прошлост најпознатијег пензионера у Србији: Милојко је радио за Аркана!

Учесник ријалитија "Парови" Милојко Божић (74), чија је веза са 53 године млађом Милијаном Богдановић (21) данима централна тема у Србији, крије бурну прошлост. Откако су напустили Пилатовиће, њихове комшије и рођаци откривају невероватне ствари о најуврнутијем пару.

Милојко је радио за Аркана (Фото: Јутјуб/ Правда)

- Он је велики весељак! Од малих ногу је свирао хармонику и у селу смо га звали Ћара! Врло је талентован и предивно пева. Није ни чудо што се допао и жестоким момцима у Београду, где је отишао да заради за породицу. Убрзо се запослио у чувеној коцкарници у хотелу "Југославија" на Новом Београду, коју је тада држао Жељко Ражнатовић Аркан - почиње причу  један од Милојкових комшија који је желео да остане анониман и додаје да се Божић годинама дружио са најопаснијим момцима српског подземља.

- Милојко је стекао Арканово поверење, па је једно време био главни у коцкарници. Код Ражнатовића је радио готово 15 година и за то време се спријатељио са многим криминалцима. Са Кристијаном је био јако близак и сваки пут када га види на телевизији присећа се заједничких догодовштина. Он је човек који се свачега нагледао, али је остао нормалан и на крају радног века је схватио да је најбоље да се врати у родно село, што је и учинио - истиче мештанин Пилатовића.

- Иако се читава Србија и регион чуде љубавној причи нашег Микана и Милијане, ми смо навикли на њих. Они су дивне и вредне комшије. Милојко се развео пре 25 године од супруге, са којом има две ћерке и сина. У то време Милијана није била ни рођена, а сада по старе дане она му даје снагу за живот - уверава комшија и открива да је Божић оставио бившој супрузи и већи део своје имовине.

- Милојко је добро зарађивао док је радио за Аркана, па је купио стан у Београду и обезбедио децу. Када се развео од супруге, оставио им је тај стан и увек их је финансијски помагао. Једна ћерка му је отишла у иностранство да ради, али сваки пут када дође у Србију, обавезно наврати код оца и његове девојке, који живе у скромној брвнари - са осмехом закључује комшија љубавног пара.

Цели Пилатовићи чекају бебу Милојка и Милијане!

Комшија Милијане и Милојка који је једини стао пред објектив нашег фотографа каже да је сигуран да ће Милијана и Милојко ускоро добити принову.

- Цели Пилатовићи чекају Милојкову и Милијанину бебу! Они су дивни људи и сви их подржавамо! Једва чекамо малог Милојка. Сигурни смо да они природним путем могу да добију дете - рекао је Спасоје.

Ђоганијева показала гузу. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА