Најновије

АРКАН ЈЕ ЖИВ! Ево где се крије?! Шокантна изјава Ражнатовићевог телохранитеља

Некадашњи припадник гарде Жељка Ражнатовића Аркана и један од његових телохранитеља, Милош Петковић Дафина, изјавио је недавно у једном интервјуу да верује да је Аркан жив и да није убијен.

Жељко Ражнатовић Аркан (Фото: Јутјуб)

Он је истакао да је позајмио детектор за метал како би проверио да ли постоји метал у гробници где је сахрањен Ражнатовић.

- Позајмио сам детектор на метал и на дубини од 2 и по метра на Аркановом гробу не детектује никакав метал. Ишао сам код људи који праве те споменике и тамо сам пробао и тамо региструје метал. Пређем на други гроб и ту се региструје метал - рекао је он.

Одмах потом додао је да тврди како је Аркан жив.

- Ја и даље тврдим да Аркан није убијен. Па немогуће да би га сахранили без ичега. Немогуће. Аркан је сада сигурно дебео, јер не креће се ко некад. Сумњам да је у Јужној Америци. Мислим да сад сви причају да је Аркан на Кипру да би се скренуло са Јужне Америке - додао је он.

На крају је објаснио како су у јединици подељена мишљења када је реч о смрти Жељка Ражнатовића.

- Пола јединице верује да је он жив, пола јединице мисли да је убијен. И где је слика Аркановог леша? Питао сам чак друга из службе и ни они немају. Хрватска обавештајна служба би дала милион само да могу да завире испод плоче да виде да ли је ту Аркан - закључио је он. 

О Аци Лукасу

Дафина је причао и о Аци Лукасу:

- Не бих се сликао са Ацом Лукасом да он мени плати 5.000 евра. Еј бре, закуцо се у градски бус. Он је такав таленат, а испао кретен. Могао је да буде краљ да има милионе. Али он је одлучио да се коцка и да се дрогира и да га јуре по судовима због дугова.

Бањалука не седи скрштених руку. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Милош Петковић Дафина

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА