Најновије

КАКО ИХ ЈЕ "СПРЖИО": Погледајте снимак који је постао хит на Фејсбуку, а тиче се гладних СНС-оваца у Параћину! (ВИДЕО)

Председник општине Параћин Саша Пауновић изјавио је данас да четворица одборника Српске напредне странке (СНС) нису закључана у општини и да у сваком тренутку могу да напусте просторије општине.

Обезбеђење Општине Параћин не пушта Хитну помоћ у зграду (Фото: фејсбук/притнскрин)

Снимак који се појавио на друштвеним мрежама постао је хит, а коментари су углавном похвале на рачун обезбеђења које није пустило хитну у општину, и да их је “спржио”...

"Тренутно се у сали, која се користи за седнице скупштине, налазе четворица одборника СНС, а у згради су и општински службеници. Зграда не ради до понедељка у 7.30 тако да није могућ улаз у зграду општине пошто општинске службе не раде викендом. Општински службеници су ту да би се обезбедио ред у згради", рекао је Пауновић новинарима. Он је казао да одборници СНС сваког тренутка могу да напусте зграду.

"Није тачно да су затворени у некој просторији, ми их нисмо ни звали да додју, дошли су сами. Тамо где седе, могу да седе докле год желе. Они одборници који се налазе у згради сваког тренутка могу да напусте просторије општине, потпуно су слободни, нису под кључем. Приче о некаквом затварању и скидању делова врата нису тачне", истакао је Пауновић.

Оно што је тачно, каже Пауновић, јесте да се не може ући у општину од стране неовлашћених лица, јер нема ни седница скупштине, ни скупштинских одбора, тако да ни одборници немају потребе да долазе.

"Очекујемо данас нове провокације СНС, нове перформансе какве смо имали током ноћи. То је део њихове политичке борбе. Они наводно чувају институције, да не додје до промене воље грађана, али као што се зна овде је воља градјана била таква да СНС није на власти", рекао је Пауновић.

Општински одбор СНС Параћин саопштио је да је председник општине Саша Пауновић синоћ закључао одборнике СНС који су ушли у просторије општине, скинуо ручке са врата од просторија у којима се налазе, закључао тоалете и спречио их чак и да користе воду.

Прочитајте ОВДЕ ко каже да је на делу државни удар.

Извор: Н1

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако РТ извештава са протеста у Београду.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА