Најновије

ДОНЕЛА ЈЕ ХРАБРУ ОДЛУКУ ДА РОДИ БЕБУ УМЕСТО ЛЕЧЕЊА: Сада је потребна наша помоћ да мала Кристина одрасте уз мајку

Хуманитарна фондација Буди хуман прикупља новчана средства за Душицу Стефановић (1985). У јулу 2017. године, приликом гинеколошког прегледа, Душица долази до сазнања да има рак грлића материце. Одмах затим сазнаје да је у другом стању и доноси одлуку да изнесе трудноћу до краја. Између две најбитније животне одлуке, бира да роди дете. У марту 2018. године на свет доноси девојчицу Кристину. 

Душицу Стефановић (Фото: budihuman.rs)

Њена храброст доноси са друге стране потешкоће и њена борба тек почиње. 

Након рођења детета, њено стање се погоршава и болест узнапредује до тог степена да добија метастазе на костима и кичми. На жалост, болест је сад већ толико напредовала да је Душица тренутно непокретна.

Уз све напоре, радијације, лекове и алтернативне методе, на жалост, нема помака у здравственом смислу. Једино решење које буди наду је имунотерапија у клиници ИКИРУ иммунотхерапy у Немачкој. У питању је генетска терапија која може зауставити ширење болести, након које би операција била могућа.

Помозимо Душици да буде уз своју ћерку приликом њеног одрастања, да буде способна да се игра са њом, да буде мајка каква је потребна детету, да мозе да учествује у свим њеним активностима. Помозимо јој да врати осмех на лице, да буде опет јака, да победи опаку болест. Помозимо јој у њеној борби, као што се она борила да донесе нови живот на овај свет.

Помозимо Душици! Упишимо 681 и пошаљимо СМС на 3030. Њој можемо помоћи уплатом на динарски или девизни рачун, као и путем линка е-донирај или ПејПал налога.

За Душичин живот! Будимо хумани!

Извор: budihuman.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА