Најновије

СЛУЧАЈ "ПРИСЛУШКИВАЊЕ": Огласио се и Дачић

Бивши министар полиције и актуелни шеф дипломатије Србије Ивица Дачић потврдио је да су Александар Вучић и Томислав Николић својевремено били прислушкивани.

Дачић (Фото: Јутјуб)

Дачић је рекао да је, док је радио као министар унутрашњих послова, наложио истрагу.

Како је рекао он је тада упозоравао и на неке "закулисне радње" и на покушаје неких странака да користе безбедносне ресурсе за праћење политичких противника.

"Жестоко сам био против тога тада, када сам тражио и смене у полицији, као што сам и данас противник таквих метода", рекао је Дачић за Српски телеграф, а пренео је Таnjуг.

Он је нагласио да ни он ни Вучић немају шта да крију, јер актуелна влада и председник државе воде транспарентну политику. "Народу све отворено кажемо, баш као што и пред странцима отворено говоримо и бранимо интересе Србије. Неки из бивше власти имали су другачије методе и другачији однос када су у питању западне службе и страни званичници", рекао је Дачић.

Како каже, шпијунирање је велики и озбиљан проблем којим службе безбедности треба озбиљно да се позабаве, јер су људи који користе ове методе обрачуна са неистомишљеницима спремни на све, па чак и да уходе породице и децу.

Хеликоптери Ми-35М спремни за транспорт у Србију! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА