Најновије

ЧОВЕЧАНСТВА НЕ БИ БИЛО БЕЗ СИЛОВАЊА И ИНЦЕСТА: Амерички конгресмен дао најгаднију изјаву икад! (ВИДЕО)

Конгресмен Стив Кинг добио је жестоке критике медија када је изјавио да човечанство не би постојало без силовања и инцеста.

Стив Кинг (Фото: Јутјуб)

- Шта ако смо се вратили кроз сва породична стабла и само обрисали оне људе који су били производи силовања или инцеста? Да ли би било преосталог становништва на свету да смо то урадили? - рекао је Кинг на састанку конзервативног клуба Вестсајд у предграђу Дес Моинеса у среду.

- С обзиром на све ратове и сва силовања и пљачке који су се одиграли, знам да не могу потврдити да нисам део тога - додао је контроверзни конгресмен.

Кинг, побожни католик, покушавао је да објасни зашто се противи изузецима за силовање и инцест у законима против побачаја који је предложио у Конгресу, тврдец́и да чак и ако се зачец́е догоди под лошим околностима, продукт тога је ипак особа.

- Није беба крива за грех оца или мајке - рекао је публици око 50 људи на састанку за доручак.

Међутим, за неколико сати Кингове примедбе биле су националне вести, а коментатори на интернету тврдили су да су одраз целе Републиканске странке и председника Доналда Трампа.

Ово није први Кингов скандал. У јануару су му одузети сви задаци у одбору након што га је Њујорк Тајмс цитирао како брани „белу надмоћ“. Кинг тврди да су га погрешно цитирали.

У јуну 2018. изазвао је огорчење изјавом против миграната. Тада је рекао да Запад "не може обновити нашу цивилизацију са туђим бебама."

Прочитајте ОВДЕ какву је то коначну одлуку донео Трамп.

Извор: espreso. rs/РТ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА