Најновије

Фотографија Албанца који држи одсечене српске главе послата Џефрију Најсу, а он урадио нешто најгоре! (ВИДЕО)

Представник Удружења киднапованих и убијених Срба на Косову Симо Спасић, гостујући на Хепи телевизији открио је како се годинама борио за права породица жртава Срба на Космету.

Џефри Најс (Фото: Јутјуб)

Спасић је рекао да је та борба подразумевала разне акције од постављања "зида плача", до директне помоћи жртвама кроз обавештавање јавности и слања докумената и фотографија Хашком трибуналу и његовим представницима.

- Мене су потцењивали, вређали и ругали ми се, још од постављања "зида плача". Они који прате шта је Симо Спасић радио од 1998. године до данас, знају да сам ја даноноћно тражио правду за те жртве. У спомен соби жртвама са Космета 2003. или 2004. године на Новом Београду, изнад слике Сабита Ћуфљајија, који држи одсечене српске главе док његови саборци из ОВК пуне џакове са главама, писало је "Зашто жмуриш Европо, зашто ћутиш Србијо?", та слика је била намењена свима. Ту фотографију смо послали Џефрију Најсу, тужиоцу за ратне злочине у Хашком трибуналу који је једино осуђивао српске генерале по командној одговорности, иако смо му ми дали спискове имена киднапера и убица. Када је завршио свој мандат он је постао адвокат који штити Харадинаја и Тачија - изјавио је Симо Спасић у емисији "После ручка".

На јесен могућ сусрет званичника Београда и Приштине у Белој кући! Више о томе ОВДЕ.

Извор: happytv.tv

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА