Најновије

ШУШКАЛО СЕ: Брижит Макрон није дошла у Београд јер се подмлађивала? Данас је показала резултате и разлика је очигледна! (ФОТО)

Након Макронове посете Београду, коју је обавио без супруге Брижит, појавиле су се информације да се прва дама Француске крије од јавности крила јер је ишла на естетске захвате.

Макронови (Фото: Јутјуб)

Последњи пут у јавности Брижит (66) је виђена у пратњи супруга Емануела Макрона на традиционалној војној паради у Паризу у склопу обележавања Дана пада Бастиље.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @antisocialleague on

Само два дана након параде, како су известили француски медији Брижит Макрон стигла је у приватну клинику у Паризу, где је имала заказане консултације са лекарима да би дан касније већ извршила операције.

Медији извештавају да се радило о захвату у трајању од три сата, и да је из клинике изашла блистајући, и то 19. августа.

Данас је Брижит коначно виђена у јавности, у Паризу, и приметно је да просто блиста - медији и коментатори кажу да је то управо захваљујући захвату коме се подвргла.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marie Claire Russia (@marieclairerussia) on

Иначе, Брижит је оличење елеганције у модном смислу, а то је доказала и овај пут. Уз Луј Витон хаљину са златним дугмићима искомбиновала је салонке у боји коже које су јој додатно издужиле ноге. Од накита, држала се оне старе "мање је више", те се одлучила за дискретну златну наруквицу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marie Claire Russia (@marieclairerussia) on


Разлика на њеном лицу, слажу се сви, више је него приметна, а општи закључак је да је захват успео. Причало се да се Брижит на овај потез и одлучила како људи не би толико коментарисали чињеницу да је 24 године старија од свог супруга, и да то не би било толико упадљиво.

А како вама изгледа освежена Брижит?

Прочитајте ОВДЕ  на чијој је то црној листи Милош Биковић.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА