Најновије

ДРАМАТИЧАН СНИМАК ИЗ НОВОБЕОГРАДСКОГ СОЛИТЕРА: Мајка са бебом кренулa из лифта, а онда се десило ово! Треба ли неко да погине? (ВИДЕО)

У једном новобеоградском солитеру станарка је пре нешто више од два месеца избегла да остане заглављена између пода лифта и плафона. Међутим, пре неколико дана у истом том лифту догодио се нови инцидент, али овог пута у њему су биле мајка са бебом у колицима. 

Сцена из лифта снимљена сигурносним камерама (Фото: Твитер/принтскрин)

Станарке те зграде објавила је снимак на Твитеру запитавши се "да ли неко треба да изгине да би се нешто предузело?". 

"Исти лифт, 2 ипо месеца касније. Лифт је и даље у употреби као исправан. Пријављено је Градском стамбеном након новог инцидента, кажу лифт ради. На снимку је комшиница, са бебом у колицима. Да ли неко стварно треба да изгине да би се нешто предузело??", написала је она. 

На снимку се види како жена са бебом у колицима, након што је лифт стао, отвара врата и окреће се како би изгурала колица. Међутим, док се жена налази на самој ивици излаза, лифт у том моменту наставља да се креће ка горе.

Мајка се потом брзо враћа назад у лифт и затвара врата. Након што је лифт поново стао, она покушава да изађе, али се враћа назад како би најпре комшиница ушла. 

Слична ситуација се почетком јуна догодила девојци која је и објавила снимак на Твитеру. Наиме, док је девојка излазила из лифта он је наставио да се креће.

Она је тада написала "Срећом, па сам била ја, а не нека мајка са дететом". 

Прочитајте ОВДЕ  шта је то шокирало Србију.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА