Најновије

ОГЛАСИО СЕ ДМИТРИЈ МЕДВЕДЕВ НАКОН ОСТАВКЕ: Ево шта је поручио бивши руски премијер својим колегама!

Бивши председник руске Владе, Дмитриј Медведев, огласио се на друштвеним мрежама, убрзо након што су депутати Думе изабрали Михаила Мишустина за новог премијера Руске Федерације.

Дмитриј Медведев (Фото: ria.ru)

- Захвалан сам свим члановима Владе, службама Владе, за велики посао који смо заједно обављали све ове године. То је понекад није било једноставно. Но, налазили смо решења која су омогућавала нашој земљи да се креће напред, развија се. Увек смо радили у интересу људи. И умногоме смо успели. Велику улогу у овоме одиграли су озбиљно искуство и професионализам чланова Владе. О томе је говорио и председник наше земље. Све време Влада је радила као један тим - тим истомишљеника, на које сам се ослањао и веровао. Нови велики задаци, које је председник Русије поставио у својем обраћању, изискују нове приступе. Уверен сам да ће Влада која буде назначена у скорије време, успети у томе. Желим јој успеха у раду и реализацији свега замишљеног.

Благодарен всем членам Правительства, Аппарату Правительства за ту большую работу, которую мы с вами вместе делали все...

Posted by Дмитрий Медведев on Thursday, January 16, 2020

Женски оркестар дочекао Ким Џонг-уна, сузе лиле на све стране! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА