Најновије

ПОЗВАО ЖАНУ И РЕКАО ЈОЈ ДА НЕ МОЖЕ ДА ЖИВИ ЈЕР ИМА КОРОНУ: Супруга се успаничила, позвала полицију а онда је сазнала језиву истину

Ожењени мушкарац (26) из Индије недавно је постао међународна вест, јер је лагао породицу и супругу да се заразио корона вирусом а све као изговор да би побега како би могао да живи са љубавницом.

Илустрација (Фото: Pixabay. com)

Маниш Мишра 24. јула позвао је своју супругу да јој каже да је био позитиван на корона вирус и да више не жели да живи. Затим је искључио мобилни телефон, што је изазвало панику његове породице.

Његова супруга позвала је брата у помоћ након што је примила бизаран позив, он јој је саветовао да пријави свог мужа као несталу особу полицији града Нави Мумбаји.

Истрага која је уследила показала је да је 28-годишњи надзорник заправо искористио болест корону као изговор да напусти породицу и побегне са својом љубавницом.

- Мој извештај о тестирању на корона вирус показао се позитивним, не могу више да живим - рекао је уплакани Маниш супрузи током свог последњег телефонског позива. Потом је полиција је проверила све лабораторије у близини његове последње познате локације, а нико није никога тестирао под именом Маниш Мишра.

Полиција је сазнала да је недавно отпуштен због умешаности у покушај преваре. Коначно, након разговора са неким од његових пријатеља полиција је сазнала да је имао љубавну аферу.

- На основу последње локације мобилног телефона у Аиролију, скенирали смо све снимке ЦЦТВ камера из тог подручја и затекли га како улази у аутомобил - рекао је Сањев Дхумал, виши инспектор полиције.

Током истраге полиција је недгуо затим сазнала да је Мишра има ванбрачну везу.

- Имао је аферу неколико година и желео је да се реши супруге и ћерке. Због тога је планирао своју болест и самоубиство - додао је полицијски инспектор

Полиција је коначно пронашла Мишру до града Индоре, где је живео са љубавницом, надајући се да га је породица отписала као мртвог. Покупили су га 15. септембра и одвели назад у Нави Мумбаи породици. 

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА