Најновије

ДРАМА У СКУПШТИНИ СРБИЈЕ: Посланичка питања о Републици Српској, Новом Пазару...

Посланици Скупштине Србије су постављали питања извршној власти и државним органима, а између осталог, било је речи и о притисцима на Србију.

Скупштина Србије. (Фото: srbija.gov.rs)

Посланик СНС Александар Марковић подсетио је да се у понедељак навршило 25 година од потписивања Дејтонског споразума и приметио је да се то био повод да се отпочне синхронизовани напад на Србију, РС, како из иностранства и региона, тако и из Србије.

Марковић сматра да је јасно да ће се појачавати притисак на Србију.

Посланик Уједињене долине-СДА Санџака Мирсад Хоџић тврди да је јуче група људи блиских Муамеру Зукорлићу упала на градилиште Исламског центра и да су затим блокирали и пут.

- Питање за министра унутрашњих послова и министарки правде је како је могуће да усред бела дана дођу на туђи посед и преграде пут, а да полиција и тужиалштво дају саопштење да нема кривичног дела, нити прекршаја. На основу тоg саопштења може се закључити да полиција покушава да заташка ово безакоње и остави отворени сукоб међу грађанима у Новом Пазару - рекао је он.

Посланица СПС Јелена Михајловић питала је министарку културе Мају Гојковић о изменама Закона о електронским медијима у делу који се односи на РЕМ, а тиче се нејасноћа посебно у примени одредбе када РЕМ може да изриче опомене, узпозрења и привремене забране.

Путин матирао британског новинара, објаснио му кратко и јасно! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА