Најновије

"МЕРЕ СУ ВАМ СУЛУДЕ!": Функционер СНС оплео по Кону!

Владимир Ђукановић, један од главних јуришника напредњака и посланик Српске напредне странке у Скупштини Србије, данас је поново напао др Предрага Кона, коме је поручио да су "његове мере сулуде", те је још једном навео да "Кризни штаб треба распустити".

Предраг Кон. (Фото: Јутјуб)

Ђукановић се, као и много пута до сада, огласио на Фејсбуку, где је оплео по Предрагу Кону, епидемиологу и члану медицинског дела Кризног штаба за борбу против коронавируса.

- Срамна је уцена господина Кона. Замислите да вама, господине Кон, дођу привредници које сте уништили вашим сулудим мерама, па да вам мало изразе протест? Распустити Кризни штаб и допустити привреди да ради - написао је Ђука на овој друштвеној мрежи.

Посланик Српске напредне странке је овом објавом алудирао на изјаву др Кона од јутрос у којој је епидемилог рекао да је као лекар спреман на протест уколико Влада одлучи да попусти мере за празнике.

- Протест подразумева да смо спремни да јасно покажемо да смо против било какавог организовања дочека јер то може само да погоршава ситуацију. Поготово сада када су нам болнице пуне. Крива јесте сада да је мало у паду, али далеко је то од доброг. Ми из Кризног штаба морамо бити јасни и кажем да смо против било каквог дочека - рекао је данас епидемиолог Предраг Кон.

Такође, из овог твита је потпуно јасно да Ђукановић не разуме ко предлаже антиепидемиолошке мере, а ко их усваја, иако је представник владајуће партије у земљи.

Напоменимо и то да ово није први пут да Ђукановић у јавности иступа против Кризног штаба и епидемиолошким мера које ово тело Владе Србије предлаже у борби против коронавируса.

Више пута је ударао на Кризни штаб, највише на др Предрага Кона, о коме је причао у емисији "Хит твит", где је избосио све његове контрадикторне изјаве. Затим је уследио изрежирани одговор Александра Вучића, који је "заштитио" Кона, после чега је Ђука ублажио став.

Али, испоставило се, не задуго, пошто је поново ударио на епидемиолога, кога је својевремено поредио и са сиреном која је означавала бомбардовање Србије 1999. године.

- Сирена "шизела" током бомбардовања је ништа у поређењу са Коновим наступима по телевизијама. После сваког његовог излагања штипам се да видим јесам ли жив - написао је Ђукановић.

Недуго затим је, овога пута на Твитеру, позвао на распуштање Кризног штаба.

Окршај у студију! Све прштало у расправи између Шешеља и водитељке! Више о томе ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА