Најновије

ОЉА БЕЋКОВИЋ НАЗВАЛА ШЕШЕЉА СТРАШИЛОМ А ОН ЈОЈ УДАРИО НА ПОРОДИЦУ: Поручио јој је нешто језиво!

Војислав Шешељ је пре два дана написао на Твитеру како ће се ускоро снимати филм порно садржине у којем ће главну улогу имати академик Душан Теодоровић и Мариника Тепић, а Оља Бећковић, га је између осталог и због тога, назвала страшилом.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

У емисији "Утисак недеље" представница удружења "1 од 5 милиона" Валентина Рековић као свој главни утисак навела је, како је то она окарактерисала, напад Војислава Шешеља на народну посланицу Маринику Тепић. Рековић је рекла да је Шешељ на Твитеру написао јако "ружну ствар" и поручила Маринки како су сви уз њу и како ће је заштитити.

Водитељка и ауторка поменуте емисије након тога се надовезала на Валентинин утисак назвавши Шешеља страшилом не желећи да га именује:

- Могли бисмо на то да додамо још језивије ствари које је та особа написала ових дана на Твитеру. То страшило треба да остане као нека ствар која се прескаче - рекла је Бећковић.

С друге стране, лидер радикала Војислав Шешељ није се претерано обазирао на овакав Ољин коментар, већ је само кратко појаснио:

- Српском национализму сам се учио од њеног оца Матије Бећковића и све тезе које заступам у јавности сам прихватио од њега. Све сем најглупље, тезе о монархији - објаснио је Шешељ за Ало.рс, а на питање какво је његово лично мишљење о водитељки, рекао је:

- Немам ја шта о њој да мислим. Све је научила од свог оца, а ако код мене има мало безобразлука то сам научио од Матије. Он се још као студент швалерисао са Станком Веселинов - казао је Шешељ и подсетио на аферу која је уздрмала темеље некадашње Југославије.

На ту тему је Војин Лукић, министар унутрашњих послова Југославије од 1963. до 1965, објавио књигу "Сећања и сазнања" у којој је описао наводну сексуалну аферу између учеснице народноослободилачке борбе и књижевника.

Ево једног одломка из те књиге:

„Једног дана, мислим да је била јесен 1965. године, позвао ме је Душан Петровић (тада председник Скупштине Србије, прим. аутора) на састанак код Ранковића и том приликом су њих двојица изнели мишљење да је проблем Станкиног понашања опет врло актуелан и да треба настојати да се прибаве опипљиви и конкретни докази о њеном понашању да би се оно могло пресећи и онемогућити. Тада је закључено да ја ангажујем једну групу службеника Државне безбедности која би на томе радила. Тада су ми дали и сав раније прикупљен материјал о Станки. Ја сам одредио Милана Ђоковића, начелника једног одељења београдске Удбе, да ради на том задатку.Капут од шанераРад и настојање Ђоковићевог одељења неколико месеци нису дали никаквог резултата. Али једног дана почетком 1966. Душан Петровић Шане јави ми телефоном да би требало обратити пажњу на Матију Бећковића, младог песника који је на некој изложби виђен у друштву са Станком. Ово обавештење сам пренео Ђоковићу, па је постављена контрола, тј. врло опрезно праћење Бећковића. После неколико дана је утврђено да су њих двоје отишли у један стан на Топличином венцу... Техничари Удбе су ушли у стан и озвучили га, тако да су снимљени на магнетофон неколико наредних састанака Станке са Бећковићем.“

Прочитајте ОВДЕ   без чега је то остао Шешељ.

Извор: Ало/espreso. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА