Најновије

Дан заљубљених у Вулкан књижарама од 4. до 17. фебруара: Најлепши наслови плус поклон!

У сусрет Дану заљубљених, Вулкан је и ове године припремио најлепше поклоне за своје читаоце! Куповином једног од три најновија романа на акцији у свим књижарама Вулкан на поклон добијате Rafaelo – неодољив кремасти десерт са бадемом и кокосом. Акција поводом Дана заљубљених траје од 4. до 17. фебруара 2020. године.

Фото-Вулкан

Уколико волите историјске романе, прави избор за вас је “Царица”, прича о најмоћнијој жени коју је историја заборавила. Ауторка Елен Алпстен написала је причу о прелепој, непризнатој и сиромашној девојци Марти која је заробила срце најутицајнијег човека у историји Русије: Петра Великог. Ослањајући се на своју памет и задивљујућу храброст, гоњена амбицијом, жељом и вољом да живи, Марта ће постати царица Катарина И. Међутим, њен успон до врха препун је опасности, а царска круна са собом носи опојну и варљиву моћ...

За љубитеље популарне психологије Вулкан је припремио роман “Мелем за душу”. Двадесет година након првог издања, својим сјајним, безвременим причама аутори Џек Кенфилд, Марк Виктор Хансен и Ејми Њумарк придружили су нових двадесет за, како они кажу, следећих двадесет година. Открићете снагу свакодневних чуда, неочекиване доброте и племенитости. Дозволите описаним искуствима у књизи да вас дирну и промене. Превазиђите препреке, сагледајте нове перспективе и постаните боља особа. На тај начин не само да ћете ослободити своје потенцијале већ ћете почети у потпуности да уживате у животу!

Трећи роман, италијански и светски бестселер “У башти олеандера”, обавијен мирисним нотама и магијом чаробне Пуље, открива причу о четири храбре и јединствене жене које се сусрећу с различитим животним ситуацијама. Узбудљив и привлачан, очараће читаоце који воле раскошан, препознатљив стил писања Розе Вентреле, ауторке чувеног бестселера “Прича о једној породици”. Како године пролазе, главну јунакињу сустижу многе недаће: смрт супруга, рат, одрастање кћерки и све њихове несрећне љубави, узавреле страсти и горка разочарања. Откријте лепоту јужне Италије и упознајте богату традицију која опстаје вековима.

Историјски роман, популарна психологија или невероватна породична сага? Избор је на вама. Искористите јединствену прилику и освојите срце драге особе уз увек актуелне наслове Вулкан издаваштва и неодољиви слаткиш Рафаело.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА