Најновије

ВАЦИЋ ОТКРИО ЗАШТО РУШИ ЗЕЛЕНОВИЋА: Он је настављач издајничке политике ДС

Српска десница организује данас, на Сретење 15. фебруара, испред Господар Јевремове 6 у Шабцу велики протест за смену актуелне градске власти коју предводи Небојша Зеленовић. Десничари су скуп назвали "Велики патротски митинг против издајничкке власти!", а како Правда сазнаје Зеленовићево окружење је јако забринуто јер се очекује великки број окупљених.

Mиша Вацић (Фото: Српска десница)

Почетак скупа заказан је у 16 сати.

Лидер Српске Деснице Миша Вацић објаснио је за Правду зашто на Сретење организују скуп баш у Шабцу.

- Зеленовић је реликт власти која је дошла државним ударом 5. октобра 2000. године, чије је оличење хапшење српских генерала и слање у Хаг, уништање војске, пљачкашка приватизација, остављање десетина хиљада људи без посла, власти која је увела геј параде, репресијом се обрачунавала са српском националном омладином, власти која је отелотворење издаје КиМ – објашњава Вацић-

Он каже да све лоше што је ДС радила на нивоу Србије данас Зеленовић и Душан Петровић данас раде у Шабцу. Вацић тврди да је Зеленовић марионета у руци Душана Петровића која назива “озлоглашеним репрезентом погубне политике ДС”.

По Шабцу се говори да су организатори припремили озбиљан политички спектакл и да ће ово бити најмасовнији скуп против власти Зеленовића.

Шта је Српска десница поручила Зорану Живковићу прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА