Најновије

МИНИСТАРКА ЗОРАНА МУ ПРВА ПАЛА У ЗАГРЉАЈ! Поледица се две недеље после хапшења вратио на посао!

Миодраг Поледица, државни секретар Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, који је почетком фебруара ухапшен са још четири особе због сумње да је злоупотребио службени положај, само након две недеље од хапшења вратио се на посао, сазнаје се из добро обавештених извора.

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

- Поледици је била изречена мера забране прилажења, састајања и комуницирања са сведоцима који су запослени у том министарству и „Инфраструктури Железнице” и посећивање одређених места, то јест просторија Министарства у којем је запослен. Међутим, та мера је у међувремену укинута, пошто су саслушани сведоци и он се након протеклих празника експресно вратио на посао - објашњавају добро обавештени извори.

Да је Поледица добродошао на посао, иако истрага није завршена, видело се и по томе што је и пре хапшења, али и током те након њега добио недвосмислену подршку Зоране Михајловић, министарке саобраћаја, грађевине и инфраструктуре.

Министарка је, пре пуштања Поледице на слободу, на свом Инстаграм профилу објавила селфи с њим.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#prijatelj #saradnik 👍

A post shared by Zorana Mihajlović (@zorana_dpm) on


- Пријатељ. Сарадник - кратко је написала она уз фотографију, а чим је изашао из притвора, министарка и остале колеге приредили су му топли дочек у Немањиној улици.

Уследо је и присан загрљај са министарком, осмеси, па заједнички улаз у зграду.

- Поледица је у Владу стигао око 13 сати. Министарка га је дочекала испред зграде, а у кабинету су били и сви остали помоћници и државни секретари из министарства саобраћаја. Било је је и аплауза и суза... - каже саговорник који је присуствовао сцени "дочека" Поледице.

Прочитајте ОВДЕ какав скандал тресе престоницу Србије.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА