Најновије

СПАВАЛА ЈЕ СА 4 МУШКАРЦА ДНЕВНО, А ЖИВОТ ЈОЈ ЈЕ ЗАТИМ ПОСТАО ХОРОР: Јавност остала без текста после ове исповести

Френки Консидине била је зависна о сексу до те мере да је понекад спавала и с по четири мушкарца дневно. У исповести која је узбуркала јавност, признала је да није могла нормално да функционише ако није знала да ће сигурно добити своју, како је рекла, "следећу дозу секса". Такав начин живота негативно је утицао на њен посао, међуљудске односе, али и на психофизичко здравље.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Френки данас има 28. година, а у прошлости је боловала од депресије, различитих сексуално преносивих болести, а остала је и трудна без да је знала ко је отац њеног детета. Наиме, она је често изостајала са посла под изговором да је болесна, а све због секса. Свеукупно је спавала са више од 130 мушкараца, а онда је сазнала да има дијагнозу - зависност о сексу.

Док није сазнала да је њено стање стварно и признато медицинско стање, мислила је да потребу за сексом има због траума узрокованих раним раздвајањем родитеља или ниског самопоуздања што се физичког изгледа тиче. Каже да је све почело са 13 година, кад су јој се растали родитељи. Тад би одлазила на интернет и тражила људе с којим је могла да разговара. С 14 је изгубила невиност и ушла у прву дужу везу, али каже да није могла да буде верна.

Неколико година касније, кад јој је мајка преминула, то је ескалирало. Одустала је од факултета и у наредне три године спавала је са 80 мушкараца. Каже да је у тим односима решавала тугу због губитка маме. У једном периоду живота спавала је и с четири мушкарца дневно, али ни то јој није било довољно.

- Једног викенда 2012. отишла сам у Брајтон на рођендан. Упознала сам једног типа, дошао је у моју хотелску собу и имали смо секс. Сутрадан сам била код механичара да ми прегледа аутомобил. Спавала сам с њим и његовим пријатељем, а касније те вечери спавала сам с неким другим типом - испричала је она.

Према сопственом признању, није користила заштиту па је боловала и од хламидије и од ХПВ-а. Затруднела је с 22 године. Није знала ко је отац, па је одлучила да абортира.

Исте године упознала је мушкарца на Тиндеру са којим је започела везу и 2018. године је са њим добила ћерку. Веза је брзо пукла, али Френки је након тога одлучила да посетити психолога. Тад су јој дијагностификована зависност од секса, преноси Индекс.

- Олакшање које сам тад осетила било је невероватно. Схватила сам да то није моја кривица. Схватила сам да има још људи попут мене и који се боје да говоре о томе - рекла је она, наглашавајући да својом причом жели да помогне да се с тог стања скине стигма.

Свака здрава љубавна веза треба да има ових 7 врста секса. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА