Најновије

ЈЕ ЛИ ОВО МОГУЋЕ? Мушкарце старије од 40 година највише узбуђују ове две ствари

Сви мушкарци, без обзира у којој су старосној доби, обожавају да се препусте страстима и потпуно уживају у сексу са својом партнерком.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Ипак треба имати у виду да је либидо код мушкараца под директним утицајем хормона, што значи да се он мења током година. Према томе сасвим је природно да их различите ствари узбуђују у двадесетим, тридесетим, четрдесетим или педесетим годинама...

То је доказала и анкета интернет странице LeAffair на основу које је откривено колико се разликују жеље млађих и старијих мушкараца.

Нежан секс уместо грубог и прљавог

Иако ће вас можда изненадити, резултати анкете су показали да средовечни мушкарци уживају у романтици. Мушкарци старији од 40 година предност дају нежном вођењу љубави, уживају у дугом љубљењу и загрљајима, те је мазни секс на првом и другом месту њихових жеља. Веровали не, чак и испред оралног.

LeAffair наводи да се на листи налази и нормалан секс, а затим следе секс са женом која носи секси доњи веш и високе штикле, СМ игрице и секс у троје. Занимљив је податак да мушкарци у средњим годинама нису љубитељи фотографисања и снимања секса.

Млађи мушкарци отворени ка експериментисању

Анкета је такође открила да мушкарци у двадесетим и раним тридесетим годинама уживају у сексуланом експериментисању. На листи највећих жеља се налазе групни секс и снимање секси фотографија и видеа. Како ерекција и сексуални односи у двадесетим годинама обично трају доста дуже, млађи мушкарци су спремни да имају прави маратон секса за једно вече и да испробавају нове ствари.

Досадашња истраживања су показала да је сексуална активност мушкараца највећа у доби између 20 и 30 година. И док четдесетогодишњи мушкарци ређе имају секс, он постаје значајно квалитетнији у овим годинама.

Млади мушкарци су превише концетрисани на квантитет, а старији на квалитет.

Са каквим мушкарцима жене чешће доживе оргазам прочитајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА