Најновије

ЛУДИЛО МЕЂУ ДЕМОКРАТАМА: „Смените Трампа јер ће продати Аљаску Русима!“

Демократски конгресмен Адам Скиф поновно позива на примену опозива против америчког председника Доналда Трумпа пре него што Аљаску прода Русији. Добро сте прочитали, што је само доказ да Америка дефинитивно више није „Америка“ и да се претвара у колективну лудницу у којој демократи воде главну реч.

Аљаска (Фото: pixabay. com)

“У замену за подршку на предстојећим изборима Трамп би могао понудити Аљаску Русима или се одлучити да стално пресели у Мар-а-Лаго и пустити свог зета Џареда Кушнера да води земљу, делегирајући му овлашћења да покрене рат”, рекао је председник Обавештајног одбора Заступничког дома у понедељак, током завршног излагања у изношењу аргумената у процесу опозива против тренутног станара Беле куће.

Скиф је овим речима поновио став демократа, који од америчких председничких избора 2016. инсистирају на томе да је Русија интервенише како би олакшала Трампову победу. Демократи, либерали и клан Хилари Клинтон се једноставно не може помирити с чињеницом да је Трамп победио на фер и поштеним изборима, под претпоставком да се може рећи како у Америци има ишта поштено. Међутим, Доналд Трамп је изборе је добио без руске помоћи, што је потврдила истрага специјалног истражитеља Роберта Миллера.

За калифорнијског конгресмена, ако Трамп не буде осуђен за злоупотребу власти и издају нације, што су оптужбе на којима демократи инсистирају како би сменили Трампа, „републикански тајкун би могао би починити разна коруптивна дела“.

С позиције главног тужитеља у овом политичком процесу, Адам Скиф је критиковао правни тим председника који сматра да злоупотреба овласти „није тешки злочин, већ лаки, стога је оптужба против Трампа неуставна”.

Демократи са своје стране тврде како амерички устав не захтева законску дефиницију злочина, већ то чине делегати у Конгресу који одређују тужбу.

Скиф је такође напоменуо да, ако станар Беле куће не буде отпуштен,  “историја неће бити љубазна према Доналду Трампу”.

“Мислим да то сви знамо, јер смо пожалили сваки пут кад смо се одмакнули од вриједности наше нације”, додао је Адам Сцхифф.

24. септембра прошле године је председница америчког Заступничког дома Ненси Пелоси најавила је почетак истраге за отварање политичког суђења којем је циљ отпустити Трампа због сумње да је у разговору телефоном могао вршити притисак на украјинског колегу Владимира Зеленског да истражи очигледне коруптивне радње његовог политичког ривала Џоа Бајдена, којим би му могао бити противкандидат на председничким изборима 2020. године.

Од 21. јануара се у америчком Сенату  износе „аргументи“ процеса опозива, па и глупости какве изјављује Адам Скиф, Упркос експлозивним оптужбама против Трампа, Сенат је у петак отворио пут брзој ослобађајућој пресуди за председника, гласајући против позивања сведока и прикупљања нових доказа на суђењу против председника Доналда Трампа.

Прочитајте ОВДЕ   зашто су Амери тотално полудели.

Извор: logicno. com​​​​​​​

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА