Најновије

ОВО МОРАТЕ ДА ИСПРОБАТЕ: Дивље и луде секс позе за које још нисте чули!

Увек је занимљиво истраживати и испробавати нове позе, али и врло узбудљиво. Стога вам представљамо неколико занимљивих и помало лудих поза које вероватно још нисте испробали.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Добро проучите позе, едукујте свог драгог, а потом крените у акцију!

Мућкалица

Од ове позе бисте могли да имате грчеве у врату, али и жестоке оргазме па вреди ризиковати. Овај положај мушкарцу омогућава дубљу пенетрацију којом жени може да приушти невероватан осећај испуњења.

Само га упозорите да буде опрезан како вам горњи део тела не би био превише оптерећен.

X-поза

Реч је о пози која захтева полагане и интимне покрете. Лезите на леђа, а ваш партнер нека седне насупрот вас и нека пребаци ноге преко ваших у облику X. Ухватите га за руке и помозите му да што дубље пенетрира у вас.

Дејвид Коперфилд

Сва чаролија ове позе крије се у јастуку који се налази на стратешком месту, испод задњице. Ваша карлица је тако подигнута, па партнер може да вам пружи орално задовољство на најбољи могући начин.

Переца

Иако можете да користите храну за време предигре како бисте се додатно узбудили, то није оно о чему је овде реч. Мушкарац нека клекне пред вас, а ви му једну ногу обмотајте око струка, а друга нека буде испод његове задњице.

То ће му омогућити дубоку и снажну пенетрацију, али под оваквим углом осећај је потпуно другачији и много узбудљивији.

Паук

Ова поза је налик раку који хода, али на најсекси могући начин. Ваша карлица треба да буде лагано подигнута док су ноге савијене у коленима са стране његовог тела.

Код ове позе оба партнера имају контролу, па се лако можете кретати напред-назад и уживати у задовољавајућем ритму.

Измењена кашика

Ако волите позу кашике, волећете и ову. Уместо да обоје лежите на боку, код ове позе жена је на леђима а мушкарац јој се налази између ногу, на начин да му је тело позиционирано под углом од 90 степени.

Код ове позе мушкарац има потпуну контролу и савршен поглед на ваше тело, нарочито на лице, па тако може да посматра ваш израз док вас задовољава.

Снежни анђео

Немојте дозволити да вас име ове позе завара јер једном кад је испробате осећаћете се врло несташно. У основи је реч о мисионарској пози, али у мало изврнутом облику.

Лезите на леђа - а мушкарац на вас, али тако да му је поглед уперен према вашим стопалимa. Рукама можете да користите његову задњицу како бисте контролисали дубину пенетрације. На тај начин ћете осетити једну посебну врсту трења какву досад још нисте испробали.

Стојеће тачке

За почетак једно упозорење: ова поза није за почетнике! Помало је слична "доги" пози, али с још бољим бенефицијама. За почетак можете да седнете у класични јога положај а партнер нека вам зграби ноге и обмота их око струка. У оваквом положају нећете моћи дуго да останете, али дефинитивно је реч о искуству које ћете памтити.

На лопти за пилатес

Поза је слична обрнутој каубојки само што обоје покушавате да одржите равнотежу док сте на лопти. С обзиром на то да се жена налази на мушкарцу, она има контролу покрета и надзире брзину и дубину пенетрације.

Водопад

Врло занимљива поза код које мушкарац виси с ивице кревета, а глава му је на поду, док жена седи на њему и у потпуности надзире целу ситуацију.

Откривено у ком старосном добу жене имају највећи либидо. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Žena.rs
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА