Најновије

Суфлерка и Нерон

"Завршена је седница Владе, а сада ће вам се обратити председник Србије", изговорила је водитељка ТВ Пинк несхватајући колико је парадокасална та реченица. Убрзо је о новим мерама Владе Србије почео да нам говорио стручњак опште праксе и доајен српског глумишта Александар Вучић. Ипак Глумац је научио само првих неколико реченица текста и то уз гледање у папир испред себе, а онда је на сцену ступила суфлерка Ана Брнабић, председник Владе Србије одговорна за доношење и спровођење ванредних мера на привременом раду у звању суфлерке у путујућем позоришту "Нерон Клаудије Цезар Август Германик".

Брнабић и Вучић (Фото: Јутјуб)

Пише: Игор Маринковић

Уместо да престане да говори о ономе што не зна и не разуме и препусти реч Суфлерки, председник Србије, без икаквих специјалних овлашћења и задушења у ванредном стању, наставио је да говори о мерама Владе, играјући се "глувих телефона" са својом Суфлерком иначе заиста надлежном и упознатом са стварима о којима прича.

Не плашим се болести ни смрти, али се плашим кад погледам понашање председника, оног истог који је одбио да се изолује када се вратио са скупа у САД где су забележени случајеви короне, који је учествовао на конференцији за медије где се позивало да се иде у Милан одакле су први случајеви короне и стигли у Србију, који је расписао изборе и окупио својих 50 000 присталица, у великом проценту старијих од 65 година, да му потписују кандидатуру, који је измислио да се ванредно стање уводи када министар одбране пошаље писмо председнику како би себе ставио у први план.

Подржавам све мере Владе Србије, мислим да грађани треба да их се држе, не смета ми ни војска на улицама, ни полицијски час, ни изолација али ме брине кад видим ко се намеће као главни човек у овој кризи иако је недвосмислено лабилан, бахат, неинформисан и неспособан.

Надам се да ће Суфлерка ускоро изоловати Глумца, не би волео да моја Србија изгори као што је Рим горео да би Нерон написао песму.

Шта Миодраг Зарковић каже о Вучићевом понашању прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА