Најновије

СВЕ ТУРСКЕ СМЕЈУРИЈЕ: У снимке о наводном уништењу сиријске војске убацивали делове игрица и кадрове из филмова (ВИДЕО)

Турско министарство одбране је рекло како је у борбама у Идлибу елиминисало један сиријски авион и осам хеликоптера, 103 тенка, 72 хаубице, три система противавионске одбране, а убијена су 2212 војника.

Турска смејурија (Фото: Јутјуб)

Раније је објављено да се види да су у видео компилацији „погођених циљева“ Турци убацили систем „Панцир-С“ погођен у Либији, јер они у Сирији имају камионе Камаз, а погођени је користио камион МАН какве имају Уједињени Арапски Емирати, који су уништени „Панцир“ „посудили“ генералу Хафтару.

У најновијој објави на арапском језику сиријска агенција САНА открива да је у другом видеу турско „Министарство истине“ позајмило сцене из једног од турских ратних филмова и „уништење“ макете у филму приказало као удар на утврђење сиријске војске.

Други део у филму је удар пројектилом на групу непријатељских војника који беже по пољани, што је такође убачено у  прве снимке „гвоздене турске освете“.

Ако смо као лаици и по примљеним информацијама од блогера који прате детаље сиријског сукоба, од врста оружја до геолокација, успели сазнати да су најмање три велика удара лаж, шта је од остатка приказаног истина.

Два оборена авиона Су-24 признаје и Дамаск, као што је Техеран упозорио Турке да не тестирају њихово стрпљење, након што су у гранатирању иранског проматрачког места убили 21 борца бригаде Фатемиyоун, што су одмах објавили и ирански медији.

Међутим, они се не баве монтажом сцена и кадрова из филмова, битака у трећим земљама или убацивањем снимака удара с турских војних вежби.

Међу Сиријцима је губитака сигурно било, али мањак части и мегаломанија Турака очито не дозвољава да кажу тачан број погођених циљева, јер је сигурно вишеструко мањи од филмских смејурија које показују домаћој публици.

Руски МИ-35 стиже до Приштине за 45 минута! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: logicno.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА