Најновије

НОВИ ФИЛМ ПРОДУЦЕНАТА “ДИВЉЕ ПРИЧЕ” СТИЖЕ У БИОСКОПЕ: За “Величанствене губитнике” тражи се карта више! (ВИДЕО)

После великог интересовања публике на 48. ФЕСТ-у, где је у рекордном року распродала три од четири пројекције, док се за 6. март у Сава центру тражи карта више, црнохуморна комедија “Величанствени губитници” стиже 19. марта у домаће биоскопе. Најгледанији прошлогодишњи аргентински филм редитеља Себастијана Боренстејна, окићен престижном Гоја наградом за најбоље латиноамеричко остварење, окупио је први пут на великом платну оца и сина - награђиваног глумца Рикарда Дарина и младу глумачку звезду, почасног госта прошлогодишњег ФЕСТ-а, Ћина Дарина.

Глумци "Дивљих прича" (Фото: Дексин филм)

- Нажалост, ове године нисам могао да дођем у Србију и представим филм на Међународном филмском фестивалу у Београду. Волео бих да сам ту, и користим прилику да вас обавестим да су “Величанствени губитници” на Фесту, а потом и у биоскопу у Србији, и да вас позовем да их погледате. Уживаћете у овој занимљивој комедији, испуњеној друштвеном и политичком критиком, типичној за Аргентину, али верујем да ћете и ви у Србији схватити о чему причамо – поручио је, публици у нашој земљи, Ћино Дарин.

Његовом поздраву прикључио се и Рикардо:

- Желим да се захвалим на позиву да представимо филм “Величанствени губитници” на филмском фестивалу у Београду. Због обавеза не могу да будем ту, али са вама сам у мислима. Сигуран сам да је ово филм који ће одушевити публику. Надам се да ћете се сви, или бар многи, пронаћи у овој причи. Шаљем вам загрљај и надам се да ћете уживати у филму – каже старији Дарин.

Радња авантуристичке крими-комедије продуцената хит филма “Дивље приче”, настале према роману Едуарда Саћерија “Ла ноцхе де ла Усина”, одвија се током аргентинске економске кризе (1998-2002). Група пријатеља из малог града обједињује своју уштеђевину како би поново покренули пољопривредну задругу. Дан након што су депоновали новац у банку, аргентински банкарски систем пропада, а они све губе. Убрзо сазнају да нису само жртве економске кризе, већ да су бескрупулозни адвокат и банкарски менаџер искористили тешку ситуацију у земљи како би их преварили. Да би повратили изгубљени новац и осветили се онима који су им цркавицу избили из џепа, сељани се удружују и кују паклени план…

Карте за премијерну пројекцију филма “Величанствени губитници” су већ у продаји на благајни Сава центра као и путем онлајн линка: www.ticekts. rs.

“Величанствени губитници” ће се на редовном репертоару домаћих биоскопа наћи од 19. марта у дистрибуцији Дексин филма.

Прочитајте ОВДЕ   све о новом трилеру “Невидљиви човек”.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА