Најновије

"ЖИВИМО У ПЛАНЕТАРНОМ УЖАСУ": Нови спот старих панкера: НБГ - БЕЖИ! (ВИДЕО)

Београдска група НБГ објавила је нови видео спот за песму “Бежи”.  Песма је издвојена са албума „Нама остаје само панк“ недавно објављеном за Мултимедија Мјузик.

НБГ (Фото: wood. rs)

Након спотова за песме „Нове године“ и „Осуђен на бес“, култна београдска група НБГ објавила је још један видео са албума „Нама остаје само панк“ објављеном почетком ове године за издавачку кућу Мултимедија Мјузик. У питању је видео спот за песму „Бежи“.

„Још од кад је наша генерација постала свесна себе и свог окружења ове наше просторе су задесиле разне страхоте, почевши од грађанског рата па све до ове новонастале ситуације. Многи људи су од тад отишли из ове земље у неке друге, уређеније, где живе насмејани људи лепших манира у хуманијем ропству. Скоро да не познајемо особу која бар једном није помислила да 'ухвати џаду' одавде... Ова песма говори о томе“ објашњавају чланови бенда околности у којима је настајала песма „Бежи“ и на свој начин дају подршку људима у овој тешкој ситуацији која је задесила свет: „Тренутно смо у једном планетарном ужасу, тако да једино где можете да побегнете је ваша машта. Музика, књижевност, кинематографија и све остале врсте уметности ће вам помоћи у томе. Држите се и вежбајте тело и дух!“   

Песма „Бежи“ објављена је на албуму „Нама остаје само панк“ објављеном почетком године за издавачку кућу Мултимедија мјузик. Снимљен је у студију "Клиника Петровић" БИГЗ, а продукцију албума потписује Иван Петровић. На ЦД-у се налази тринаест нумера, а као гости на издању појављују се Бобан Петронић (Ритам Нереда), Дракула (Директори), Рога (Шахт), Џони (Антифриз), Којот (Еyесбурн, Ремедy) и Саша Кнежевић (екс Револвери). Албум је доступан у продавницама Мултимедија Мјузик, у књижарама Вулкан или путем сајта www.multimedia-music.com.

Прочитајте ОВДЕ    интервју са српским Деном Брауном.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА