Најновије

Наум Мила Ђукановића је злослутан

Господ наш Исус Христ је једини и апсолутни побједник. Јер једини он је побиједио оно што је за све нас најстрашније, а то је смрт. Распет је Господ наш, распет и страдао због нас, како би наши гријеси били окајани. Али је Господ наш васкрснуо и смрт побиједио, и дао нам наду да је овај свијет у коме обитавамо у ствари само један степеник ка нечему љепшем а то је царство Божије. 

Mило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Пише: Велимир Ераковић

И ми треба да вјерујемо да јесте тако. И нико не треба да сумња да јесте тако. Јер у мојим Бањанима родним постоји одавно изрека да се Божја не пориче. 

Али ето драга браћо и сестре, постоје они који би ових дана да нам узму нашу вјеру, и да је прилагоде свом билесном, надасве материјалистичком поимању свијета. Постоје они који би да нам забране да се причешћујемо и да у Цркве идемо. Рече вечерас неки Мугоша, послушник Мила Ђукановића како не би ваљало да људи иду у Цркву за Васкрс јер се не познају довољно? Па може ли питам ја вас ово човјек који се сматра уопште нормалним да ово  изјави? Значи сви они који одлазе у супер и хипер маркете се познају? Сви који раде на грађевинама по ЦГ ових дана се познају? 

Шта не схвата у ствари овај злосрећник. Он не схвата да се сви ми који вјерујемо познајемо. Познајемо једни друге, јер смо једни другима не странци, већ смо браћа и сестре у Христу, и то је оно што нас повезује. А он не зна јадна му мајка, да брат у Христу никада не би наудио своме брату, да се браћа у Христу чувају и пазе једни друге, од свега па и од ове пошасти, и да то раде боље него што то раде Мугоша и слични њему, због чијег су се немара заразили овим вирусом многи здравствени радници. 

Браћо и сестре, након свега што нам се дешавало, након свега што смо прошли, нама је једина нада и ослонац била вјера и Црква. Зато ми сада морамо још јаче него икада раније показати да смо својој Цркви привржени, јер наум Мила Ђукановића јесте злослутан, он жели да нашу СПЦ прогна из Црне Горе, да одузме наше светиње, и да направи своју партијску Цркву, којој у средишту неће бити Христос већ долар, евро, фунта или нека друга валута! 

Зато вјерни народе, сложно уз наше духовне вође. Пратите њихове савјете! Слушајте их и нећете погрешити.Христос Воскресе, Ваистину Воскресе!

Живјели сви наши честити свештеници и монаси, који се ових дана моле за спас душе и тијела наших! 

Остале текстове Велимира Ераковића мо0жете читати у рубрици СТАВ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА