Најновије

УГЛЕДНИ ДОКТОР ДИГАО СРБИЈУ НА НОГЕ: Ово што се дозвољава "надрилекару" Митровићу је највеће понижење за лекаре!

После писма које су чланови Посебног одбора за стручна питања и стручни надзор Регионалне лекарске коморе у Београду упутили директору Лекарске коморе Србије, др Милану Динићу у којем траже да предузме мере због промовисања надрилекарства како би се заштитила струка и углед професије остао неукаљан, огласио се и доктор специјалиста интерне медицине, нефролог Рајко Хрвачевић.

Доктор специјалиста интерне медицине, нефролог Рајко Хрвачевић (Фото: Јутјуб)

Он је рекао да је највеће понижење откад ради као лекар што се дозвољава овакво понашање власника Пинка Жељка Митровића.

- Ово што моје колеге дозвољавају Жељку Митровићу је највеће понижење медицинске струке у земљи Србији од када сам лекар и због тога сам бескрајно тужан - написао је на свом Твитеру Хрвачевић.

Власник Пинка Жељко Митровић на својој телевизији је приказао репортажу у којој себи "мења крв" коју је претходно "озонирао" у апарату. 


Због пропагирања надрилекарства, реаговало је и Независно удружење новинара пријавом РЕМ-у јер је, како су навели, ова телевизија са националном фреквенцијом емитовала прилоге у којима Митровић промовише надрилекарство, односно алтернативне врсте лекова и терапија које нису званично прихваћене у Републици Србији, нити регистроване у Агенцији за лекове и медицинска средства РС.  



- Претходних дана у јеку борбе против Ковид-19 инфекције и у време када наше колеге умиру у болницама као на бојном пољу борећи се за сваки живот пацијената, медији са националном фреквенцијом промовишу надрилекарство - стоји у допису који су Лекарској комори Србије послали чланови Регионалне лекарске коморе у Београду.

Прочитајте ОВДЕ шта је Предраг Кон рекао ко би могао први да пронађе вакцину против короне.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА