Најновије

ДРАГАН ПЕТРОВИЋ АНАЛИЗИРА СТАЊЕ У КОМ СЕ СВЕТ НАЛАЗИ: Ово је светска завера, следи нам озбиљна економска криза! (ВИДЕО)

Гост емисије Интервју на каналу Славија инфо био је др Драган Петровић. У емисији Драган је објаснио његово виђење догађаја у будућности и шта се крије иза овог вируса. Мишљења је да глобалисти пропагирају вирус преко медија док га суверенисти негирају или умањују његову моћ. 

Др Драган Петровић (Фото: Јутјуб)

У овој емисији упутио нас је на Интервју Небојше Медојевића и додао да је он човек који барата озбиљним информацијама у вези вируса. По речима Петровића у питању је светска завера са циљем пре свега контроле људи али пре тога мора доћи до осиромашења и економске зависности комплетног становништа од пар моћних појединаца. Врло вероватно да је вирус само покривалица за искрцавање НАТО трупа широм Европе. 

Петровић сматра да је велика вероватноћа да вирус заиста постоји али и да медији претерују у маркетингу истог. Занимљиво је да у Србији сви медији пропагирају исте ствари и то оне које су кључне за државу и друштво, а то су по речима Петровића мигранти, вирус, Косово и Метохија... Да би пратили шта се дешава треба пре свега видети ко је на економском добитку од овога вируса. 

За економију Србије рекао је да је катастрофална била и пре овога и то захваљујући свим владама y последњих двадесет година али и додао да ће ово потпуно дотући нашу економију уколико се ванредно стање настави. Мигранти са друге стране биће велики проблем за наше друштво јер поред прилива нових из Грчке у току је реадмисија из Немачке и Аустрије али и изгуравање мигрната из Хрватске и Мађарске. 

Драган се осврнуо и на његово давно чланство у СНС а нарочито на разговоре које је имао са Александром Николићем у народу познатом као Фото Тони. Како се СНС формирао и како је Вучић људе који су били више национално настројени из те странке изгурао а све у корист људи са нижим образовањем, слабијег морала и веће оданости њему лично. 

Убрзано се повећава број новозаражених! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Славија Инфо ТВ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА