Најновије

КОНАЧНО СТИГАО ОДГОВОР ЗА ОНО ШТО ИНТЕРЕСУЈЕ ЦЕЛУ СРБИЈУ: Ево када ће бити укинут полицијски час (ВИДЕО)

Заменица директора Инфективне клинике у Београду Ивана Милошевић изјавила је да не може као лекар да каже када ће бити укинут полицијски час, али да сматра да је сасвим природно да, када мере буду довољно релаксиране, буде укинут и полицијски час.

Када ће бити укинут полицијски час у Србији? (Фото: Јутјуб)

На питање новинара како ће бити реализована путовања у иностранство током лета, Милошевићева је рекла да је то још у процесу дефинисања.

"Различите земље предлажу да се путници из других земаља по пристизању у те државе, ипак, обавезују на известан карантнин", рекла је заменица директора Инфективне клинике.

Како ће то да изгледа, додаје, зависиће од броја оболелих у летњим месецима.

"Не верујем да ће сви дозволити да буде нормалан саобраћај и путовања, као и пре. Тек ћемо видети како ће ствари изгледати", додала је Милошевићева.

Охрабрује податак да је само 3,08 одсто новоинфицираних

Заменица директора Инфективне клинике у Београду изјавила је да охрабрује податак да је само 3,08 одсто новоинфицираних у претходна 24 сата, као и да је до сада излечено 1.426 људи.

"Од понедељка прелазимо на нови режим мера, оне су нешто ублажене односно релаксиране. Апелујем да се апсолутно поштују све процедуре за контакте које ће бити саветоване од епидемиолога, пошто је то једини начин да ситуација буде под контролом", поручила је Милошевићева.

Истиче да су данашње цифре апсолутно охрабрујуће по питању новоинфицираних, пошто је 3,08 одсто далеко мање него што је било раније.

"Али, иза нас су и даље мучне бројке о броју болесних и умрлих и онима који су на респиратору. Такође, охрабрује цифта да је број излечених 1.426”, додала је Милошевићева.

Прочитајте ОВДЕ колико је још људи у Србији преминуло од короне.

Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА