Најновије

ДА ЛИ ОНИ ЗНАЈУ НЕШТО ШТA МИ НЕ ЗНАМО?! Почеле су припреме, ова држава је убеђена да предстоји рат Америке и Кине! А ево и када ће избити!

Сингапурски хеџ фонд Asset Management Pte (АПС), који управља с око 2,5 милијарди долара, спрема се за могући оружани сукоб између САД-а и Кине, наводи Блумберг.

Кинеска војска (Фото: chinamil. com.cn)

Фонд је повећао улагања у перспективније активе – готовину, а такође и у вредносне папире који неће (про)пасти у случају војног сукоба. Такве потезе фонд предузима уочи предстојећих америчких председничких избора почетком новембра ове године.

Овакву је одлуку донео утемељитељ и главни инвестицијски директор АПС-а Кок Хои Вонг, који је уверен како други инвеститори подцењују напетост између два привредна дива. Према његовим речима, недавна међусобна затварања конзулата само су почетак. У време америчке предизборне кампање, сматра он, политичка напетост могла би досегнути врхунац. Тада је америчка војска способна испровоцирати сукоб у Јужнокинеском мору, казао је Кок Хои Вонг – не прецизирајући на шта конкретно мисли.

Погледајте ОВДЕ како изгледа најсавременије оружје за све борбене ситуације војске Србије!

Извор: geopolitika.news

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА