Најновије

РАДУЛОВИЋ ИХ РАСКРИНКАО: Ово је фарса, у дијалогу учествују мизерне опозиционе странке које траже подршку ЕУ (ВИДЕО)

Председник покрета “Доста је било” Саша Радуловић говорећи о преговорима власти и опозиције, критиковао је политичке опције које немају подршку у бирачком телу, а жале се на изборне услове и разобличио њихову, како је навео, “фарсу”.

Саша Радуловић (фото: Јутјуб)

“То су све фарсе, не желим никога од њих. Желим да тај дијалог буде између власти и опозиције и да дођемо до реалних решења. Ситуација је таква да су се скупиле политичке опције без подршке у бирачком телу које праве неке договоре, а сви ти договори су под паролом ‘ЕУ нема алтернативу’, то није платформа за било шта. Све политичке опције које имају неку подршку у бирачком телу нису учествовале у томе, то јесте фарса. Враћају се у политички процес иако су освојили мизеран број гласова на изборима, то јасно говори да је фарса”, рекао је Радуловић у једној емисији.

Он је додао да су преговори око изборних услова унутрашње политичко питање, а не питање за Европску унију.

“ЕУ нема место у тим разговорима, то треба да буде разговор између власти и опозиције и то између релевантних политичких опција. Зна се по истраживањима и по резултатима избора ко уопште има неку подршку у бирачком телу. Тај дијалог треба да се деси без напада, без пљувања, без камера, то треба да буде један искрен разговор. Кад су камере, разговор је потпуно другачији, онда се понављају сулуди ставови и напади, сви би да се прикажу пред бирачима. На крају, и тај договор око промене изборних услова који су практично исти као што су били код бивше власти”, истакао је лидер ДЈБ и подвукао да сматра да цензус треба да буде већи за партије које излазе на изборе у коалицијама.

Радуловић је тако недвосмислено поручио да део опозиције који је испод сваког цензуса и није прави представник народа тежи ка томе да их ЕУ доведе на власт и да желе да се показују пред камерама.

“Контролори, не ‘преговори’, ће одредити судбину избора и Србије. Сви ‘преговори’ које организује ЕУ су били и остали фарса. Јер ЕУ, односно Берлин, тим ‘преговорима’ остварује своје интересе, а не интересе грађана Србије за фер и поштеним изборима”, поручио је Радуловић касније на Твитеру.

Тома Фила је упозорио на паклени план Албанаца, читајте ОВДЕ.

Извор: Објектив

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА