Најновије

ВУЧИЋ ЈЕ СКРЕТАО ПОГЛЕД! "Питао сам га зашто Новим Садом управља Андреј Вучић, а криминалци добијају послове!"

Нажалoст то није био разговор, председник Вучић се све време дерао. Кроз то дерање, једино што сам покушавао да га питам било је: „Зашто Новим Садом управља Андреј Вучић?“, изјавио је у камеру Србин инфа Борислав Новаковић, некадашњи градоначелник Новог Сада, а сада председник Градског одбора Народне странке за Нови Сад.

Андреј Вучић (фото: Јутјуб)

Он је то рекао испред зграде Председништва Србије, након покушаја да заједно са председником странке Вуком Јеремићем и још двојицом функционера НС уђе и разговара са председником, при чему је дошло до сусрета, али на пријавници.
 
– Ниједна важна политичка одлука у Новом Саду и ниједан битан политички процес, не одвија се без знања и сагласности Андреја Вучића. Питао сам га шта ради Звонко Веселиновић у Новом Саду, који оркестрира новосадском криминалном сценом. Дакле, Звонко Веселиновић, Марко Босанац Боске, Слободан Милутиновић Снајпер и сви криминалци града Новог Сада, на посредан или непосредан начин укључени су у послове у граду и укључени су у куповину гласова – оптужио је Новаковић, а онда наставио говорећи о реакцији председника Вучића:

- У тој размени вике с њим, видео сам да је само скретао поглед и није се усуђивао да одговори. А једног дана ће морати да каже шта Андреј Вучић ради у Новом Саду и Војводини и шта ради Звонко Веселиновић. И сви ти криминалци којима је он окружен и који дају подршку СНС-у тако што претходно добијају послове од њих, а потом се од тога купују гласови у Новом Саду и Војводини, чине политичку атмосферу потпуно неподношљивом.

Он је претходно дао оцену психолошког стања председника Србије.

- Председник је емотивно неуравнотежена личност и то је заиста опасност по државу и друштво. Није добро да на челу државе буде неко ко не може да контролише своје емоције – казао је Новаковић.

А Белоруски амбасадор разочаран је издајом Србије која се придружила санкцијама ЕУ према Минску, опширније ОВДЕ.

Извор: Правда, Н.Б.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА