Најновије

БАХАР НА ТАНКОМ ЛЕДУ? Имао састанак са управом, први захтев промена игре

Израелац и даље има подршку, али има ствари које ће морати да поправи

Црвена звезда је на гостовању Радничком Крагујевцу остала мирна, показала је одличан офанзивни потенцијал и сада хроничне проблеме у одбрани. Нико није могао да претпостави да ће српски шампион изгледати прилично хаотично после добро одрађеног припремног периода, када су изабраници Барака Бахара газили све пред собом и петардом у мрежи Фиорентине распалили еуфорију.

На другој репрезентативној паузи Црвена звезда је једва добила оцену задовољан. Јанг бојс није поражен, иако још увек постоји оптимизам када је у питању освајање трећег места, забележена су два пораза у Моцарт бет Супер лиги, унет (не)дозвољени минус у односу на вечитог ривала. О тренутној снази црвено-белих биће много речи наредних дана, односно утакмица до краја јесењег дела сезоне. Поготово у новембру, када би клуб са Маракане требало да направи озбиљан искорак.

МИЛИОНЕРИ ЗАКУЦАЛИ НА ВРАТА МАРАКАНЕ: Понели милионе за трансфер...

Ако Барак Бахар и даље има велико поверење врхунског клуба и утицајних звездаша – има. Да се ​​неке ствари пожале Израелцу - раде... Како преноси Моззарт Спорт, Барак Бахар је претходних дана имао састанак са управом клуба, где му је речено да би Звезда требало да промени неке ствари у игри у наредном периоду. раздобље.

Био је то сусрет без увијања у облатне, са јасним приказима неких мечева, где је српски шампион био тактички недисциплинован и лако примао голове. На пример: Црвена звезда је капитулирала први пут против Јанг Бојса, после два исправна додавања ривала, иако је цела постава стала иза лопте. Доказ да тим није намештен. Први погодак у Крагујевцу стигао је са противничког гола на супротној страни... Потпуно необјашњиво.

Разумљиво је да Барак Бахар има одређен грејс период, јер је Црвена звезда у овом прелазном року направила озбиљну реконструкцију играчког кадра. Ту је и нови стручни штаб и негде је било логично да дође до осцилација у игри и да форма варира. Поготово што су последњег дана регистрације за Лигу шампиона на Маракану стигла још тројица играча од којих се много очекује.

Није тајна да Барак Бахар највише не воли дефанзивну игру, односно колективну одбрану. Посебно што је Израелац имао одријешене руке у састављању тима. Добио Милоша Дегенека, и Насера ​​Ђигу, и све то на рачун младог Лековића, па и Спајића и Милуновића. Бахар је оценио да су му потребни дефанзивци другачијег профила.

Одбрана Црвене звезде за сада изгледа проблематично, иако за то нису крива три штопера предвођена капитеном Александром Драговићем. На састанку Барака Бахара и руководства клуба било је речи и о потенцијалној промени начина игре, односно помало гледљивој тактици, виђеној у другом полувремену меча са Радничким из Крагујевца.

Било је и других тема, од избора система до персоналних решења... Чињеница је да Бахарова Звезда тренутно не личи на Макаби, иако је млади стручњак имао више времена у Израелу и тек у трећој сезони стигао до Лиге шампиона. клупа. Сезону пре тога елиминисао га је казахстански Каират у квалификацијама... У Црвеној звезди тога нема.

Поготово што је Барак Бахар дошао као скуп пројекат, са великим бројем сарадника и дугорочним уговором. И даље верују у њега, иако је питање да ли суво инсистирање на физички јаком фудбалу и пресингу као једином оружју може бити одрживо и исплативо у Србији.

Израелац ће бити под притиском наредних дана и месеци. За сада му се верује.

Извор: Мозарт спорт

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА