Најновије

Обрадовић пред Албу: Ми немамо времена да се радујемо, ни да патимо

“Два пораза уопште нису битна, био је Бајерн на четири везана пораза”.

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је у Београду да црно-беле чека озбиљан меч против Албе у деветом колу Евролиге.

Партизан је синоћ у Минхену поражен од Бајерна 94:85 у мечу осмог кола Евролиге. Црно-бели су данас по повратку из Минхена одрадили тренинг у Београду.

- Наспавали смо се пар сати, сели у авион и дошли овде на тренинг, једини који је могући. Анализа претходне утакмице и припрема за оно што нас чека сутра - рекао је Обрадовић на конференцији за медије у Београду.

- Сутра нас чека озбиљна утакмица, без обзира што је Алба у овом тренутку у тој позицији на којој је, али су већину утакмица изгубили у самој завршници. Знају да играју, играју једну специфичну кошарку, имају истог тренера као и прошле године. Имали смо то искуство из прошле године, када смо одиграли слабо прву утакмицу, другу много боље. Надамо се да ћемо одиграти утакмицу свих 40 минута добро. Играли смо и синоћ доста минута веома добро, нажалост завршило се тим резултатом којим се завршило, два разлике кош и фаул и то је преломило утакмицу - додао је тренер Партизана.

Партизан је на 13. месту на табели са три победе и пет пораза, док је Алба последња са скором 1/7.

- Два пораза уопште нису битна, био је Бајерн на четири везана пораза. Ми немамо времена да се радујемо, ни да патимо, припремаш се за следећу утакмицу, анализираш, пробаш да допреш до играча, да пробудиш неке ствари у њима, да сви будемо на истој линији. Оно што нам недостаје јесу ти успони и падови због којих смо изгубили утакмицу. То је пре свега одбрамбени скок и у тренуцима када се ломи утакмица да се одигра паметније. Неке утакмице смо изузетно паметно одиграли и знали како да нападамо, а има и оних када то нисмо урадили, у том смислу се раде све одређене корекције - истакао је Обрадовић.

Утакмица између Партизана и Албе биће одиграна сутра од 20.45 часова.

- Само је ствар главе, да изађеш на терен, наравно да ја као тренер ћу водити рачуна о минутажи и о свему. Ако играч не воли да игра утакмицу без обзира што је била на 48 сати, јер ево овај тренинг то је било приказивање и показивање, један добар стречинг су направили после пута, напор никакав не постоји - закључио је Обрадовић.

Извор: Журнал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА