Најновије

ЂОКОВИЋ УДАРА НА 16 ГОДИНА МЛАЂЕГ: Алкараз играо три сата мање од Србина

Новак Ђоковић у суботу од 21.00 игра полуфинални меч на Завршном турниру у Торину против Карлоса Алкараза, што ће бити њихов пети међусобни дуел.

Најбољи тенисер света сусрешће се још једном са другим играчем света, а освајачи сва четири гренд слема у 2023. години у меч улазе у различитим ситуацијама.

Ђоковић је током турнира имао најтежи пут до полуфинала од све четворице играча. Новак је у три меча у Зеленој групи на терену провео чак осам сати и 23 минута. Против Јаника Синера и Холгера Рунеа је "пребацио" три сата, док је против Хуберта Хуркача играо два сата и шест минута.

То је чак три сата и 13 минута дуже него што је играо Алкараз у Црвеној групи. Овај 16 година млађи Шпанац је против Данила Медведева и Андреја Рубљова играо између сат и 15 и сат и 20 минута, док је само против Александера Зверева провео на терену више од два и по сата, за укупно пет сати и 10 минута на терену.

Остаје да се види хоће ли ово имати значајнијег утицаја на мегдан Ђоковића и Алкараза који много обећава.

Треба имати у виду да је Новак и прошле године успео да надмаши физичке потешкоће и тежак распоред да оствари свих пет победа и освоји Завршни турнир по шести пут у каријери.

Овог викенда напада још један рекорд - седми трофеј на турнирима осморице најбољих.

ТУЖИЛАШТВО ПОТВРДИЛО: Проверава се пословање ЈП Пошта Србије

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА