Најновије

БАХАР ГРМЕО У СВЛАЧИОНИЦИ! Обрушио се на Хванга, рекао играчима да је спреман сваког да прецрта

Како портал "Правда.рс" сазнаје, тензије су се подигле у свлачионици Црвене звезде после неочекиваног ремија са екипом ТСЦ-а, што је резултирало повећањем заостатка за водећим Партизаном на шест бодова. На челу са тренером Бараком Бахаром, одржан је маратонски састанак дужине од непуних деведесет минута, где су се играчи суочили са детаљном анализом своје игре.

Тренер Бахар, чије је вођење тима до сада било обиљежено серијом импресивних резултата, сада стоји пред великим изазовом. На састанку који је изгледао попут интроспективног путовања кроз недостатке и слабости тима, посебна пажња је посвећена Хванг-у. Бахар је нагласио да су у игри Звезде појавиле пукотине које нису карактеристичне за тим њеног калибра и да сваки играч мора да рефлектује тимски дух и стратешку дисциплину која се од њих очекује.

"Недопустиво је да Црвена звезда игра на овакав начин," пренео је извор близак стручном штабу за "Правда.рс". Бахар, како се чини, није штедео речи, дајући до знања да је спреман да 'прецрта' било кога ко не може да испуни очекивања и стандарде клуба. Јасан је став да сваки играч мора дати максимум или ће се суочити са могућношћу да се нађе изван првог тима.

Поред Хванг-а, који је као индивидуалац истакнут, цели тим је позван да преузме одговорност и да се подигне из тренутног стања. Ова сезона није изгубљена, али захтева хитну реакцију и повратак на победнички колосек, уколико желе да задрже шансе за освајање титуле.

ВЕЛИКИ ПОВРАТАК ПОСЛЕ ТЕЛЕФОНСКОГ ПОЗИВА! КК Црвена звезда добија огромно појачање

"Ово је тренутак који дефинише карактер," додаје исти извор, "и време је да се види од чега су сачињени шампиони."

Бахарова одлучност да одстрани било какав облик ноншаланције или самозадовољства у својим редовима јасно сигнализира да је свака утакмица од сада па до краја сезоне финале за себе и да нема места за грешке. Звезда мора да игра како се од ње очекује - са страшћу, фокусом и непоколебљивом одлучношћу.

Очи навијача су упрте у Бахара и његов тим, са надом да ће следећа утакмица донети повратак на пут славе и успеха који се од Звезде традиционално очекује.

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА