Најновије

ОБРАЧУН СА СТРАНИМ ПЛАЋЕНИЦИМА: Русија свог бившег премијера ставила у регистар агената

Бивши премијер Русије је, између осталог, учествовао као говорник на информативним платформама и панелима које су организовале стране структуре, јављају "РИА Новости".

Министарство правде уврстило је бившег руског премијера Михаила Касјанова у регистар страних агената, наводи се на сајту министарства, преносе "РИА Новости".

"У складу са наредбама Министарства правде, И.Г.Вењавкин, И.В.Дављачин, М.М.Касјанов, И.Г.Јусупов, као и друштво са ограниченом одговорношћу 'ЉУДИ', укључени су у регистар страних агената", наводи се у саопштењу.

Према наводима Министарства правде, Вењавкин, Касјанов и Јусупов су учествовали у стварању и популаризацији материјала страних агената. На терет им се ставља и да су ширили лажне информације о деловању владиних агенција и њиховој политици.

Бивши премијер је такође учествовао као говорник на информативним платформама и панелима које су организовале стране структуре. Члан је Антиратног комитета Русије, удружења чије су активности усмерене на дискредитацију спољне и унутрашње политике земље. Поред тога, он чак и не живи у Русији.

"НЕ ПОТПИСУЈТЕ НИШТА СА РУСИЈОМ!": Како је Џонсон спречио Кијев да прихвати захтеве Москве за мир

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА