Најновије

БУМ! Милан Борјан најавио повратак у јуну

Милан је гледао меч црвено-белих против Радника

Милан Борјан се после неколико месеци вратио у ,,другу“ кућу стадион „Рајко Митић”.

- Невероватан је осећај поново доћи на Маракану. Толико је проведених година у клубу, пробудиле су се емоције. Много ми је недостаје. Утакмица је била добра, играчи су одиграли квалтитено, битна победа. Важно је да се врате на победнички колосек. Желим им да направе велику ствар против Лајпцига и обрадују навијаче – казао је голман Црвене звезде на позајмици у Словану Милан Борјан.

Како вам се чини Бахарова Црвена звезда?

- Има много новајлија, потребно је да се уклопе. Нов је и стручни штаб. Успона и падови су нормални. Звезда је велики клуб мора да меље ривале. Новајлије морају да знају шта је дрес Звезде и како се носи. Ми смо и кад је било лоше двали све од себе због хука са Севера. Звезда увек мора да иде на победу, велика су очекивања, поготово ове сезоне, јер је директно из шампионата Србије изборила Лига шампиона. Нема потребе да им ја причам о атмосфери, већ међусобно да је направе.

Како очекујете издања наследника Глазера?

- Глазер је невероватан голман са сјајним рефлексом. Причали смо само треба да настави даље. Грешке су се и мени дешавале, то је део спорта. Пресрећан сам да је у Звезди и да има добру конкурецнију у Поповићу и Васиљевићу.

Повратак на место успеха?

- Увек постоји жеља да се вратим. Са Слованом имам уговор до јуна, потом две године уговора са Црвеном звездом – закључио је љубимац навијача Милан Борјан. 

Извор: Журнал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА