Најновије

НЕСТОРОВИЋ: Нема коалиција, протест није покушај Мајдана

Носилац листе "Ми - глас из народа" Бранимир Несторовић изјавио је да је став тог покрета о коалицијама на нивоу Београда остао непромењен, односно да не улазе у коалицију ни са ким, као и да синоћни протест у Београд није био покушај "Мајдана", већ испипавање пулса.

Бранислав Несторовић (Фото: Јутјуб)

- За понављање избора потребно је анимирати наше присталице и треба да се договоримо како да нове изборе изнесемо организационо. Зато ће на данашњем састанку руководства покрета бити одлука о организационим питањима која се тичу понављања избора у главном граду Србије - рекао је Несторовић за Спутњик Србија.

Према његовим речима, на недељним протестима у Београду покушано је "да се нешто уради", али није се радило о покушају "Мајдана".

- Мислим да они неће одустајати и плашим се да "Мајдан" долази. То сам рекао више пута, чак и синоћ када ме је звао неко од новинара. Рекао сам да је ово само испипавање пулса, како ће полиција и држава реаговати и не верујем да ће одустати, зато што би то било политичко самоубиство за њих. Ако би после свега одустали, могли би да се слободно разиђу кућама - навео је он.

Несторовић је навео да се зна шта је "Мајдан" и да би то значило употребу ватреног оружја и жртава, као и да ће се покрет "Ми - глас из народа" у том случају опредељивати. Он је демантовао да стоји иза налога на Иксу, наводећи да нема налог на тој друштвеној мрежи, те да изјаве које су преносили медији одатле нису заправо његове.

- Знате и сами како то изгледа на мрежама. Као што не могу да се изборим ни са десетинама лажних реклама за неке чудотворне препарате које ја као рекламирам. Пријављивао сам то и полицији и Тужилаштву за високотехнолошки криминал. То је скоро немогуће истребити. И онда се помириш са тим да се то тако дешава - казао је Несторовић.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА