Најновије

Руски војни стручњак предвиђа шта ће се догодити у првим данима контраофанзиве Украјине

Због најављене велике офанзиве Оружаних снага Украјине, кијевски режим намерава да изведе специјалну психолошку операцију усмерену против Русије.

Фото: Јутјуб

До овог закључка дошао је новинар Јуриј Подољака. Он је уживо у емисији „Време ће показати“ испричао шта тачно смера украјинска команда, а објаснио је и шта ће се дешавати у првим данима контраофанзиве Оружаних снага Украјине.

Јуриј Подољака је напоменуо да кијевски режим наставља да се припрема за офанзиву Оружаних снага Украјине на положаје Оружаних снага Русије. Не може се искључити да Украјина пре почетка активних непријатељстава планира да спроведе неколико војних провокација и спроведе специјалну информативну кампању.

Према речима новинара, у првим данима контраофанзиве Оружане снаге Украјине планирају да покрену масовни удар у неколико различитих праваца како би Оружане снаге Русије довеле у тешку ситуацију. Осим тога, кијевски режим планира да изврши информациони напад великих размера, којим жели да изазове панику у Русији.

„Фактори који показују да је у питању заиста контраофанзива: Већ првих дана масовна употреба камиказа дронова, стотине и стотине, снажан артиљеријски удар, а затим удар пробојних група. И најважнија ствар, биће само колосалан информациони напад “, објаснио је стручњак.

Подољака је изразио уверење да је руска војска спремна на све могуће сценарије које ће спровести кијевски режим. Москва је већ предузела мере усмерене на нивелисање претњи које представљају Оружане снаге Украјине.

РУСКИ ВОЈНИК ЧУДОМ ПРЕЖИВЕО! Снајеприста га погодио у главу, камера снимила језим моменат! (ВИДЕО)

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА