Најновије

МАЈКА ПРЕТУЧЕНЕ ДЕЦЕ: Децу сам затекла са пушкама изнад главе (ВИДЕО)

Марија Радосављевић, мајка двоје деце коју су синоћ код Звечана претукли припадници такозване специјалне јединице косовске полиције, испричала је да је децу затекла са пушкама изнад главе када је дошла по њих.

Росу (Фото: Јутјуб)

Она је испричала да је била у граду и најмлађег сина водила на тренинг када је позвао старији син и рекао јој да су их злостављали и да мора неко да дође по њих.

Радосављевићева каже да је, када је стигла на то место, видела блиндирано возило и кћерку која је седела видно узнемирена и уплакана на ливади, потпуно расчупана, а изнад ње су стајала два полицајца са пушкама у рукама.

Поред блиндираног возила видела је њихов квад и сина који је чучао и држао руке изнад главе.

Радосављевићева је за Косово онлајн рекла да је тражила воду, што јој најпре полицајци нису хтели дати, али да су потом попустили, па је поливала кћерку водом како би се смирила.

- Са једним полицајцем који је знао српски подигли смо је и ставили у кола. После тога се враћам код сина и видела да има бројне подливе и маснице - навела је она.

Радосављевићева је рекла да је показала полицајцима личну карту сина, указујући му да је то још дете и упитала полицајца који је знао српски зашто су тукли њену децу.

- Рекао ми је да познаје моју ћерку, јер се често вози кроз овај крај. На то сам питала "па када је познајеш, зашто сте је тукли", на шта је одговорио да је имала кацигу па нису знали да је женско - додала је она.

Радосављевић је навела да је, када су дошли кући, видела да син има много подлива по телу.

Тада су јој деца пренела да је син бранио сестру када су је вукли полицајци, а сестра брата када су насрнули на њега, те да су их због тога касније одвојили.

Коментаришући тврдње косовске полиције да деца нису претучена, Радосављевићева је рекла да не зна шта они тврде, али да зна да њена деца нису спавала целу ноћ, те да се нада да ће, ако је неко човек, рећи шта се догодило.

- Ниједна мајка не треба да доживи бол коју сам ја јуче. С обзиром на ситуацију и све што се дешава око нас да мораш да гледаш децу како чуче испред полицајаца. Има свега 15 и 17 година. Шта су моја деца коме урадила, никоме ништа. Не разумијем - нагласила је Радосављевићева.

Извор: Косово онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА