Најновије

РАФАЛИ ОДЈЕКУЈУ СУБОТИЦОМ: Шта се то дешава у Србији?

Грађани јављају да је примећено да се више екипа хитне помоћи упутило у Макову шуму

Током ноћи становници граничног појаса са Мађарском спорадично су пријављивали пуцњаву, јављају медији. Интензивирало се током јутра, око шест часова, када су Макова шума и Тресет поново дочекали зору, не уз цвркут птица него уз звуке хитаца ватреног оружја, а како сведоче грађани пуца се и из аутоматског оружја.

Грађани, такође, јављају да је примећено да се више екипа хитне помоћи упутило у шуму, али за сада нема више информација о повређенима.

Подсећамо да су тројица миграната рањена у ватреном обрачуну две мигрантске групе, пре нешто више од недељу дана. Тада су полицијске снаге у великом броју ушле у шуму и својим деловањем спречили даље сукобе. Истог дана из овог појаса, али на неколико других делова у околини Суботице, полиција је пронашла и изместила у друге прихватне центре више од стотину миграната.

Без обзира на рад полиције и измештање миграната, грађани свакодневно постављају снимке на којима се види да таксисти у великом броју, али по старом систему, довозе мигранте, практично до самог улаза у шуму, где се даље сами координишу. Тако је и за викенд било доста објава које показују да у непрегледну и пространу шуму мигранти улазе без ометања.

КАКВО ПОНИЖЕЊЕ ЗА СРБИЈУ? Ухапшени шиптари већ на Косову

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА