Најновије

ПРИШТИНСКИ ТЕРОР СЕ НАСТАВЉА: Душану Обреновићу продужен притвор за још два месеца

Суд у Приштини продужио је за још два месеца притвор Душану Обреновићу, који је ухапшен прије избијања немира у Звечану 29. маја, рекао је његов адвокат Предраг Миљковић.

Сукоб у Звечану (Фото: Јутјуб)

Миљковић је најавио да ће уложити жалбу Апелационом суду.

- Јуче сам добио решење којим је Душану Обреновићу продужен притвор на још два месеца. Уложићу жалбу Апелационом суду и надам се да ће они правилније оцијенити услове за његову одбрану са слободе - рекао је Миљковић за Косово онлајн.

Обреновић је ухапшен пре избијања немира у Звечану 29. маја, а припадници КФОР-а су га заједно са Радошем Петровићем предали такозваној косовској полицији.

Обреновић је током задржавања у полицији брутално претучен, а након одређивања притвора, пребачен је у затвор у Подујеву где се и сада налази.

Официр за везу Београда и Приштине Дејан Павићевић рекао је раније да су Радош Петровић и Душан Обреновић, које је посетио у затворској јединици, приведени без обзира на то што постоје докази да нису ни на који начин учествовали у нередима 29. маја у Звечану, јер их је КФОР одвео 20 минута пре него што је све почело.

- Приведени су људи који апсолутно немају никакве везе са било чиме. КФОР их је одвео двадесетак минута пре него што су почели нереди. За то постоје и снимци надзорних камера, снимци медија. Душан Обреновић још има видљиве трагове пребијања - рекао је Павићевић.

Извор: СРНА

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА