Најновије

ПЕС о разговорима са ЗБЦГ и Демократама: За све прихватљиви приниципи које је усвојио и предложио ПЕС

Из Покрета Европе сад (ПЕС) саопштили су да су представници те партије данас обавили разговоре с руководством листе За будућност Црне Горе (ЗБЦГ) и Демократске Црне Горе, поводом формирања будуће владе, а на основу резултата парламентарних избора.

„Разговори су протекли у отвореној и конструктивној атмосфери, са заједничким закључком да је Црној Гори што хитније потребна нова стабилна влада, која ће бити у потпуности посвећена побољшању стандарда грађана, убрзању европских интеграција и одлучној борби против организованог криминала и корупције. На састанцима је такође констатовано да су за све стране прихватљиви приниципи које је недавно усвојио и предложио ПЕС, те да они треба да представљају темељ будуће сарадње“, истиче се у саопштењу ПЕС.

Из те партије су додали да ће детаљнији разговори са ЗБЦГ и Демократском Црном Гором бити настављени наредних дана, док су за сјутра заказани разговори са представницима Социјалистичке народне партије (СНП), Албанског форума, Албанске алијансе и Хрватске грађанске иницијативе (ХГИ).

„ПЕС остаје отворен за договор и са другим политичким субјектима, који дијеле приоритетне циљеве и визију Црне Горе, као богате, помирене и европске државе свих њених грађана“, закључује се у саопштењу ПЕС.

Украјински војници моле да кијевска влада призна лажну републику Косово (ВИДЕО)

Извор: Ин4с

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА