Најновије

ОГЛАСИО СЕ КРЕМЉ: Санкције Вулину нови акт америчке агресије против Србије

Увођење санкција САД против директора Безбедностно-инфорнативне агенције (БИА) Александра Вулина представља нови акт америчке агресије против Србије, саопштила је Спољнообавештајна служба Русије (СВР).

„Упадљив је цинизам америчких инсинуација усмерених против Александра Вулина. Можда би Бајденова администрација требало да се боље позабави проблемима у сопственим ходницима власти?! Како је председник Србије Александар Вучић умесно приметио, кокаин је пронађен у Белој кући, а не на Вулиновом столу. Чињенице о еклатантној корупцији у породици самог председника САД су такође добро познате. Америчке ′слуге народа′ редовно хватају за злоупотребе службених овлашћења у циљу богаћења“, наводи се у тексту.

Спољна обавештајна служба је истакла да су незаконите санкције којима САД покушавају да застраше геополитичке противнике „гест слабости и конфузије, али не и снаге“. Они су увођење санкција назвали грубим покушајем Вашингтона да се меша у ствари независне земље.

„Америчка ′ограничења′ су се, у суштини, претворила у неку врсту „знака квалитета“ за храбре и национално оријентисане политичаре. Тако је Александар Вулин, рекло би се, ушао у добро друштво“, додаје се у саопштењу.

НАЈНОВИЈИ РАТНИ ИЗВЕШТАЈ: Руси шире зону контроле код Лимана, Украјинци трпе жестоке артиљеријске ударе (МАПА)

Извор: Спутник
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА