Најновије

''МИРОВНИ ПЛАН'' РАМЗАНА КАДИРОВА: ''Остало је само да завршимо оно што смо започели'' (ВИДЕО)

Русији нису потребни преговори за решавање сукоба са Украјином, пошто она већ побеђује на свим фронтовима, написао је председник Чеченије Рамзан Кадиров на свом Телеграм каналу.

Рамзан Кадиров (Фото: РИА Новости)

Речи чеченског председника преносимо у целости:

„Представници различитих земаља све гласније разговарају о теми преговора о ситуацији у Украјини. Најпредузетнији од њих предлажу конкретан план за мирно решење сукоба. Међутим, суштински се не слажем са овим.

Преговори су потребни само страни која је потпуно свесна да је у тешкој ситуацији. Русија објективно није једна од њих.

Увлачећи нашу земљу у овај дуг и мукотрпан процес разговора о мировном плану, они само покушавају да купе време. Истовремено, они погрешно верују да то може помоћи кијевском режиму да преокрене ток специјалне војне операције.

Ако су нас на самом почетку СВО западне земље бесиле санкцијама са пеном на устима, убеђујући своје истомишљенике да би то довело до потпуног уништења руске привреде, сада ситуација за њих није најбоља. Они су се неочекивано нашли на ивици економског колапса. Русија је у међувремену повећала темпо производње и значајно обогатила домаће тржиште.

Истовремено, имамо боље услове за вођење малих и средњих предузећа у односу на иностране компаније које су напустиле земљу. Сада желе да се врате под разним изговорима. То указује да санкције нису изазвале очекивану деструктивну реакцију. Штавише, захваљујући напорима непријатељских земаља, успели смо да модернизујемо привреду земље.

Зато сматрам да нема смисла преговарати. Нисмо задовољни овим аранжманом. Побеђујемо на свим фронтовима, и на бојном пољу и на међународној политичкој арени. Остало је само да завршимо оно што смо започели“, маписао је Кадиров.

Епску сцену уништења '’Леопарда'’ погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА