Најновије

Аврамовић: Желимо да обрадујемо земљу, Боришу Симанића, сваки тренутак је за њега

"Почаствован сам што имамо прилику да представљам Србију"

Кошаркашки репрезентативац Србије Алекса Аврамовић изјавио је данас у Манили да је срећан због победе над Литванијом у четвртфиналу Светског првенства и додао да је почаствован што представља своју земљу на Мундобаскету.

Србија је данас изборила пласман у полуфинале Мундобаскета, пошто је савладала Литванију 87:68. Аврамовић је на мечу са Литванијом постигао осам поена и имао је четири украдене лопте.

- Пораз је дошао у право време. Ударили смо у земљу и дигли се. Литванија је у топ три екипе на турниру, али неко је морао да испадне. Пред нама су два корака, ушли смо у борбу за медаљу. Желимо да обрадујемо земљу, Боришу Симанића, сваки тренутак је за њега. Почаствован сам што имамо прилику да представљам Србију. Свако зна шта ради, свако зна свој посао", рекао је Аврамовић новинарима после меча.

Србија ће у полуфиналу СП у петак играти са победником дуела између Словеније и Канаде.

- Осећам се феноменално. Ја радим оно што радим годинама, нама ово много значи. Ово су тренуци за цео живот, пустите нас да сањамо и да идемо даље. Много сам срећан што сам у овој групи људи. Народе, волимо вас све, бодрите нас до краја, а ми ћемо пробати да вас обрадујемо - закључио је Аврамовић.

Извор: Журнал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА