Најновије

МИЛОЈЕВИЋ ИМА ПОРУКУ КАД ЈЕ ХВАН У ПИТАЊУ: Звезда креће по нападача

“Милојевић ми је рекао занимљиву ствар о Хвану на првом састанку”, додао Звездан Терзић и дотакао се Луковића и Раткова.

Леви бек јесте припротет свих приоритата када је реч о зимском прелазном року у Црвеној звезди, али није немогуће да црвено-бели ојачају кадар још једним шпицем. Овог пута из Србије. Не, није у питању Милош Луковић, који је пред потписом за Стразбур, већ Урош Сремечевић.

Омладински репрезентативац Србије је у дресу лучанске Младости ове јесени постигао четири гола и заинтригирао пажњу бројних клубова. И Црвене звезде, што је признао генерални директор црвено-белих Звездан Терзић.

ОДЈЕКНУЛО КАО БОМБА: Ова два имена била на Маракани, преговори пропали, Терзић све признао

“Урош Сремчевић је један од најбољих младих шпицева у Србији! Одавно нисам видео тако квалитетног нападача! Много ми се свиђа. Видећемо.... Лучани су продали два играча у Енглеску, Ђорђа Гордића у Манчестер сити и Николу Јојића у Стоук. Они на Западу имају много новца. Не питају се та деца много, већ клубови. Нису Гордић и Јојић могли да дођу у Звезду, ако Манчестер Сити и Стоук понуде 3.000.000 евра. Они су можда и хтели у Звезду... И још једна важна ствар. Имате ту и родитеље, који желе да остваре своје жеље и амбиције преко детета. Сањају да буду главни у селу. Ништа није исто као што је било пре десет година”, поручио је за Курир Звездан Терзић.

Није Сремчевић једини шпиц који је показао репрезентативни потенцијал. Милош Луковић је пред излазним вратима.

“Глобализација је урадила то што је урадила. Скаутинг се спустио. Европски клубови имају велики новац и Звезда не може да парира. Ево примера. Летос смо хтели да платимо 2.000.000 евра за Петра Раткова . Платили бисмо и 3.000.000! И 4.000.000! Али, нас је поклопио Салцбург са 5.000.000! Не можемо да се тркамо. Није лако довести младог играча. И дати толике паре. И онда долазимо до питања, како ће се он снаћи у Звезди, изборити са притиском и свим оним што доноси велики клуб. Руски клубови су посебна прича. Разговарали смо са малим Луковићем, са његовим клубом. Али, они имају озбиљну понуду из Русије. Није реално да парирамо том великом новцу”, додао је Терзић.

Занимљиву опсервацију имао је Звездан Терзић када је реч о будућности Ин Бом Хвана.

“Милојевић ми је рекао на нашем првом састанку да је Хван најбољи играч који је играо у Олимпијакосу последњих 15 година. Каже ми, да његове игре у Олимпијакосу и ове овде у Београду, немају везе. Он је тамо био у систему, а овде се назирао његов квалитет, јер је играо задњег или предњег везног, па лево, па другачије формације... Милојевић од њега очекује да буде убедљиво најбољи играч Црвене звезде”.

Извор: Моззартспорт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА